Burada bilgisayarlardan, klavyelere, oyun kollarına ve diğer çoğu ekipmana ulaşacaksınız. Oldukça yüksek fiyatlarla karşımıza çıkan bu ekipmanların birçok sadece altın, pırlanta veya özel kaplama olduğu için binlerce dolara satılıyor. Bazıları aslında sınırlı sayıda olmasıyla değerleniyor. İşte dudak uçuklatan fiyatlara ulaşan oyuncu ekipmanları listesi!

Dünyanın en pahalı bilgisayarı

Dünyanın en fiyatı yüksek bilgisayarı unvanına sahip 8Pack OrionX üstteki düzey özellikleriyle sahiden de ”bu dek da olmaz!” dedirtiyor. Yaklaşık 3 sene önce karşımıza çıkan bu canavar birçok otomobilden fiyatı yüksek bir fiyat etiketiyle kullanıcıları karşılıyor.

Overclockers UK imzası taşıyan 8Pack OrionX, sunduğu özellikler ve yapabildikleri ile, teknoloji sever kişileri odağına alıyor. Bilgisayar şimdiye değin geliştirilmiş en zinde bilgisayar olarak adlandırıyor. Bunun yanında 43 bin dolarlık fiyatıyla da dünyanın en pahalısı unvanını kazanmış durumda. Ödenti dahil olmadan 300 bin TL’ye gelen OrionX’in özelliklerine özetle bakalım.

Ilk Olarak tek bir kasa gibi duran bu bilgisayar iki bilgisayarı içinde barındırıyor. Bilgisayarı satın alacak birey bununla beraber tek bir kasa içerisinde iki bambaşka bilgisayara sahip olmuş oluyor. OrionX’i özel kılan şeylerden birisi de bu.

Sunulan birincil bilgisayarın özellikleri ise şu şekilde:

2.000W güç kaynağı (bu güç kaynağı iki bilgisayar da da benzer anda kullanılabiliyor.) 4.4 GHz (overclock) Intel Core i7-6950X, Asus Rampage V ED 10 anakart 64 GB DDR4-2666 Corsair Dominator Platinum RAM Üç adet Nvidia Titan X (Pascal) 1.2 TB Intel 730 PCIe NVMe SSD İki adet Samsung 859 Pro SSD 10 TB Seagate Barracuda HDD

Sunulan ikinci bilgisayarın özellikleri:

2000 W güç kaynağı 5.1GHz (overclock) Intel Core i7-7700K işlemci Asus ROG Strix Z270I Gaming anakart 16GB DDR-3200MHz Corsair Dominator Platinum RAM Nvidia Titan X ekran kartı İki adet 512GB Samsung 960 Polaris NVNe M.2 SSD 10TB HDD
1 2 3 4
Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur