İnternet üzerinden zararsız, bir o kadarda etkileyici bir oyun oynamak isteyen insanlar, agario ile tanışmalıdır. İnternet üzerinde etkileyici özelliği ile tarayıcı oyunları agario oyunu ile yeni bir üye kazanmışlardır. Basit olmasına karşın alışkanlık yapan ve zevkle oynanan internet tarayıcı oyunu, gün geçtikçe popülerliği artmaktadır. İlk bakışta çok basit görünmesine rağmen, son derece zevkli ve eğlenceli bir oyundur. Aradığınız mücadele ruhunu ve aksiyonu bu oyun ile yaşayabilirsiniz.
 
Agar.io Neden Cazip
 
            İnternet üzerinden herkesin rahatlıkla katılacağı bir oyun olan agar.io oyunu, takım ve kişisel mücadele ile çekişmeye sahne olmaktadır. Milyonlarca genç, bu oyunu oynamak için durmadan yarışmaktadır. İnternet üzerinden oynanan bu oyun takım ruhunu oluşturmaktadır. Diğer rakipleri yedikçe büyüyen bir yapınız var. Bu nedenle büyük çekişmelere neden olmaktadır.
 
 Agar.io Nasıl Oynanır?
 
            Güç ve hız mücadelesiyle geçen oyun, farklı yönleri vardır. Liderlik için birbirini yemeye çalışan hücrelerin başarı hikâyesidir agar.io. Oyuna başlarken masum küçük bir hücre şeklinde oluyorsunuz. Daha sonra kendinizden küçük yemleri yemeye çalışıyorsunuz. Yedikçe büyüyorsunuz. Bu arada puanlarınız artıyor. Belli bir puandan sonra, sağ üst tabloda isminiz belirmeye başlıyor. Yarış daha da kızışıyor. Takım halinde yarıştığınız zaman, bölünerek, takım arkadaşlarınıza yardım edebiliyorsunuz.
 
 Agar io Oyununun Özellikleri
 
            Fare imleci, bu oyunda birinci önemli rolü oynamaktadır. Hız ve yön işlemini gerçekleştiren fare imleci, sizin düşmanlardan kaçmanız için yardımcı olmaktadır. Agario oyunun içerisinde agario private server gibi özel servislerde vardır. Bu agario private server gibi özel servisler sayesinde değişik ortamlara ulaşabilirsiniz. Bu sürükleyici oyunu agario pvp serverinde, rahatlıkla oynayabilirsiniz. Rakiplerinizi yenmek için agario pvp serverde bir nick ile katılabilirsiniz.
 
            Sahip olunan özeliklere ve profillere, tuşlarla ulaşabilmektesiniz. x tuşu ile tuzaklama yapılabilmektedir. Boşluk tuşu ile bütünlemeyi sağlayabilirsiniz. Bölünebilen hücreler daha sonra birleşebilmektedir. W tuşu ile parça atımı yapılabilmektedir. Ayrıca yeşil dişli mayınların etki alanını da W tuşu ile genişletebilmektesiniz. Ayrıca arkadaşlarına parça göndermek için W tuşu kullanılabilir. Rakiplerin eline geçmemesine dikkat edilmelidir. Bu nedenle hızlı hareket etme yanında, rakiplerin hareketlerine de dikkat edilmesi, oyunun başarı ile bitirilmesinde oldukça etkilidir.
 
 site adresi AgarioFun diye aratarak ya da http://agariofun.com/ adresinden tıklayarak girebilir eğlencenin tadına ulaşabilirsiniz.