Dikkat İsteyen Oyun Agario Private Server
 
Kısa sürede ismini sıkça duyduğumuz yeni nesil oyun agarabi agario oyununu inceledik ve sizler için bilgilendirici içeriklerle anlatıyoruz. Agario nasıl bir oyundur, nasıl yem olmaz efsane olursunuz anlatacağız. Bu harika oyun son derece dikkat isteyen oynanması bi o kadarda kolay olan harika grafige sahip web browser tabanlı oyunlar arasında en popüleri sayılacak derecede kullanıcı trafigi milyonlara ulasan eglenceli online agario server'dir
 
Eğer oyuncular son derece dikkatlerine güveniyor ise  agario oyunu tam bu oyunculara göredir. Hemen hemen her noktadan gelebilen oyuncu rakiplerine karşı koyabilmek adına son derece dikkat gerektiren eglenceli pvp server oyunlarının en kaliteli online oyun sunucusudur, web tabanlı olması bu oyunun en güzel kılan tarafıdır cünkü herhangi bir indirme ve yükleme yapmadan dünyanın her yerinden direk oyun sitesine girerek gönül rahatlığı ile keyifli oyun oynama imkanı sunuyor.


Herkesi kendine hayran bırakan, bu oyunun hayranı olan ve bagımlısı oldugu bu pvp oyununu keyifle oynuyabilecegi bu harika oyun adına tek yapılması gereken internetinizin olması ve oyuna rahatca giriş yapabilmektir. Bu sayede oyun ekranına giriş yaptığınızda önce oyun karakter nickinizi yazıp daha sonra agario play tıklayıp oyuna dahil olabilirsiniz.
 
Oyuna dahil olmadan önce isterseniz karakterinizi en popüler oyuncu ciltleri ile donatabilir, bu sayede oyunu daha eglenceli hale getirebilirsiniz. Oyuna girdiğiniz anda etrafınıza saçılmış ufak yuvarlak hüçreleri toplayarak karakterinizi daha güçlendirebilirsiniz. Oyun sırasında etraftaki yuvarlak yemleri yerken  dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu yüzden dikkat isteyen agar io denilmektedir. Dikkat etmezseniz eger dünyanın her yerinden oyuncu kitlesi bulunan agar sitesindeki sizden güclü karaktere sahip rakipleriniz sizi rahatca yiyebilir.

 Agario Private Server
 
            Bu nedenle oyun ekranı üzerinde görülecegi üzere karakteriniz olan yuvarlak hüçrenin etraftaki yemleri yiyerek , gittikce dahada büyüyebilecegini göreceksiniz. Oyunu oynadıgınız süre boyunca etraftaki yemleri yutmaya özen gösterin sizin karakterinizi hayatta tutacak olan tek yemler onlardır.
Açlık Oyunları Benzeri Hunger Games Agario
            Açlık oyunlarına benzetenler bile görülmüştür. Oyun sırasında tek basınasın oyun icerisinde bulunan milyonlarca yabancılarda rakibiniz, hayatta kalabilmek icin ya öl yada öldür mantıgı ile hataket ederek rakiplerinizi ya alt edeceksiniz onları yiyerek, yada onlara yenileceksiniz. Rekabet icerisinde olan bu muhtesem oyun kendine tüm dünyayı hayran bıraktı, online oyunları seven oyuncular hunger games adını bile verdikleri agar.io oyununu herkes tarafından severek oynamaktadır.
 
 Agario Pvp Server, Agar.io
            agar.io oyununda bütün oyuncular  Ateş edebilirler, oyunun içerisinde olan rakiplerinizde sizin gibi ateş etme gücüne sahiptir.  Bu oyunda klavyenizde bulunan w tuşu ile rahatca ateş edebilirsiniz. Buda demek oluyorki etrafta topladığınız yemleri ateş ederek ya düşmanınıza tuzak kurabilirsiniz yada düşmanınızı besleyebilirsiniz. Ateş ettiginiz rakbiniz oyunda yenilmez tam tersiz güçlenir.
 
            Oyunun basit bir mantıgı oyun içerisinde bulunan virüsler vardır. Jilet diye hitap edilen bu jiletlere ateş ederseniz jiletler bölünür rakibinizin üzerine gelirse şayet o zaman rakibinizin olan büyük yuvarlak kütlesi ikiye bölünerek gücü azalır , fakat hızı artar sizde hemen ikiye bölünmüş olan rakibinizin üzerine space ile yani boşluk tuşu ile oyundaki rakibinizin üzerine zıplayarak onu  eglenceli bir şekilde yiyeyerek onu oyundan diskalifiye edebilirsiniz.
 
Agario Private Server Dikkat Edilmesi Gerekenler
Bilindiği üzerine agario private server oyununa heyecan katmak adına oyun içerisinde tuzaklar vardır. Bu tuzaklara jilet , virüs gibi isimler verilmektedir. Bu tuzaklara yakalanma olasılıgınız herzaman vardır.
 
            Bu oyunu oynuyan büyün oyuncular bu tuzaklara yakalanır veya etrafta hiç bir rakibi olmadan kendi tuzagın üzerine gider bu sayede yuvarlak olan karakteri parcalara ayrılırken yüz puanın sahibi olur fakat ölme riskide artmış sayılır. Oyun içersindeki jiletlerin asıl mantığı sizden büyük oyunculara tuzak kurmaktır. Sizin yuvarlak kütleye sahip olan karakteriniz diger oyunculardan daha ufaksa sizde bu oyunculara  yakalanmadan jiletleri w tuşu ile ateş ederseniz yedi kere ateş ettiginizde jilet iki bölünerek rakibinizin üzerinde dogru gider rakibiniz bu jilete carparsa eger ikiye bölünür, ve hemen onun üzerine space tuşu ile zıplarsanız rahat bir şekilde rakibinizi yenebilirsiniz.
 
            Her dakikası ile müthiş epinefrin iceren bu oyun adrenalin severlerin vazgecilmez sunucusudur. Oyuna http://agarabi.com  adresinden ulaşabilirsiniz.