Isparta

ULUBORLU GÖNLÜNCE EĞLENDİ

Abone Ol

29 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan fakat aziz şehitlerimiz nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen festival konseri hafta sonu halkın yoğun katılımıyla yapıldı.

Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna’nın kısa selamlama konuşmasıyla başlayan konser etkinliği gece geç saatlere kadar sürdü.

Şehitlerimizi şükran ve minnetle andıklarını ifade eden Başkan Tuna; “O günlerde Isparta olarak şehitlerimiz vardı. Hemen konser etkinliklerimizi ileri bir tarihte yeniden yapmak için iptal ettik. Bugüne nasipmiş.

Festivale katılım sağlayan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

İyi Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan il teşkilatıyla birlikte Uluborlu’ya giderek mutlu günlerinde Uluborluları yalnız bırakmadılar.

Konser başlangıcını yapan Grup Nefes seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle dinleyicileri coştururken sonrasında Fatoş Kadıoğlu sahneye çıktı. Saat 23:00'e dek sahnede kalan Kadıoğlu katılımcıları meydana çağırarak birbirinden hareketli türkülerle herkesi coşturdu.

Konserin son kısmında ise ünlü ses sanatçısı Bendeniz sahne aldı. Saat 01:00'a kadar devam eden konserin sonunda havai fişek gösterileri düzenlendi.