VELİLERİME SENE BAŞINDA SÖYLEMİŞTİM

Abone Ol

VELİLERİME SENE BAŞINDA SÖYLEMİŞTİM

Bilge; Ortalamada SBS puanları 440, Sınıf puanları 447,047 olan bir başarı 7.sınıf öğrencilerimizin ve öğretmen kadromuzun başarısıdır dedi..
 

TED Isparta Koleji İlköğretim Müdürü ve Eğitim Koordinatörü Hayrettin BİLGE; İyi bir ekip, takım halinde çalışmamız, velilerimizin samimi desteği eğitim kalitemizdeki istikrar, 7.ve 8.sınıfı öğrencilerimizin SBS de başarısını ortaya koydu.

Bilge; bizler öğrencilerimizi hayatın içinden koparmadan, dersi derste öğretmeye çalıştık, 8.sınıf öğrencilerimiz bugün Isparta İlimizde ve Türkiye’de derece yaparak en iyi okulları kazandıkları halde TED Koleji Lisesinde eğitim hayatlarını sürdürmeye devam ediyorlarsa baştan koyduğumuz hedefimiz yerine ulaşmıştır dedi.

Bilge; öğrencilerin daha birinci sınıftan itibaren derslerdeki performanslarını modern ölçme ve değerlendirme teknikleriyle izlediklerini, bu değerlendirmeler sonucunda öğrencilerin zayıf yönlerini gidermek için okul bünyesinde yaptıkları planlı etüt çalışmaları ile verdikleri kursların da bu başarıda önemli bir yer tuttuğunu ifade etti.

2011 SBS DE 8.SINIFLARDA TÜRKİYEDE DERECE YAPACAĞIMIZI VE ISPARTA DA BİRİNCİ OLACAĞIMIZI SENE BAŞINDA SÖYLEMİŞTİM.

TED Isparta Koleji 8.sınıf öğrencilerinin SBS Isparta ili 1.si olduğunu, Türkiye’de de ilk 50 okul arasına gireceklerini açıklayan Bilge, bu hedefi baştan koyduklarını, sadece belirli öğrencilerde başarı yakalamadıklarını kitlesel bir başarı yakaladıklarını ve kendileri için sürpriz olmadığını vurguladı.
7. ve 8. sınıf öğrencilerimizin yıl içerisindeki akademik gelişimlerini izlediklerini, eksiklerini belirleyerek önlem aldıklarını ve 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin SBS’ deki olası başarılarını kestirmek amacıyla Kazanım Ölçme Sınavları uyguladıklarını, uygulanan sınavlar sonrasında Psikolojik Danışman ve öğretmenlerimizle birlikte öğrenci gruplarıyla toplantı düzenlenerek sonuçlara yönelik paylaşımda bulunduklarını açıkladı.

HAFTA DA 10 SAAT İNGİLİZCE EĞİTİMİNE
ANASINIFLARINDAN BAŞLIYORUZ LİSE SON SINIFINA KADAR DEVAM EDİYORUZ.

Bilge; Kolejimizde verilen haftada 10 saat ve 14 yıllık İngilizce eğitimi ile ikinci dili öğrenmelerini zorunlu kılıyoruz. Kolejimize nakil ile gelmek isteye öğrencilerimizin İngilizce konusunda kesinlikle kaygı duymamalarını, onlara 22 Ağustos gününden itibaren İngilizce destek programı başlatacaklarını söyledi.