Sadece Kendi İkbalini düşünenler görüyorum,

Ak Parti'de son dönemde öyle tipler türedi ki vay ki ne vay, yazık ki ne yazık.

4-5 dönem vekillik yapanlar, 5-8 sene il başkanlığı yapanlarda öyle bir metal yorgunluğu var ki, öyle böyle değil.

Diğer partilere baktığımda, sokaklarda, pazarlarda, kahvelerde vekiller ve il başkanları görüyorum ama, Ak Parti'ye baktığımda, adı yalan yanlış işlere karışan isimler, vatandaşa tepeden bakan tipler görüyorum.

Sebebini de çok iyi biliyorum, zira Ak Parti'yi artık AKP'liler komple ele geçirmiş sayın Cumhurbaşkanı nı da halktan gittikçe uzaklaştırmış zincirin halkaları Isparta'da da gayet güzel bir şekilde görevlerini yerine getiriyorlar.

 Ben Osman Zabun'u rahatsızlanmadan önce sadece 1 kere Isparta sokaklarında gördüm, çiçek dağıtıyordu dedim ki çok şükür il başkanımız sahaya indi, meğer niyet başkaymış o günlerde belediye başkanlığı için anketler yapılıyormuş sayın Zabun halka şirin görünmenin derdine bu yüzden düşmüş, zaten adaylığı olmadıktan sonrada birdaha ne sokakta ne ekranlarda görmedik kendisini.

Önce kavgalı il başkanlığı seçimleri ve Sağlık sorunları oluncaya kadar haberlerde de çıkmadı zaten. Allah şifa versin hastalığı yensin inşallah ama sağlığında katkı sunmadığı partiye birşeyler yapabilmek adına bundan sonra kendisini yormasa iyi olur. Zaten öyle bir niyetinin olduğunu da düşünmüyorum.

Gelelim Vekillere, 

Vekillerin hepside dava adamı olduğu için yada memlekete hizmetler ürettiği için sevilip sayılıyorum zannetmesinler.

Vekiller her ortamda kendilerine yarenlik eden, şak şak şak fotolar çekenlerin makamlarından dolayı kendilerine yağ çeken tipler olduğunu, makamı teslim ettikten sonra göreceklerdir.