(REKLAM)

Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Yahya Öztürk gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Öztürk, milli ve manevi değerlerin en güzel yansıtıldığı, kültür, sanat ve doğa ile iç içe olan adeta bir cenneti andıran kasabayı, daha da güzelleştirmek ve marka kasaba haline girmesi için var gücüyle ekip olarak çalışacağını belirtti.

Güçlü bir Sav için yola çıktık ve bunu hep birlikte başaracağız

Sen ben olgusu olmadan, kasabanın hak ettiği hizmeti daha da ileriye götürmek için tüm imkanları seferber edeceğini söyleyen Öztürk, ‘Modern bir Sav oluşturmak için projelerimizi hayata geçireceğiz. Kendi değerlerimize sahip çıkarken, teknolojiyi de en iyi şekilde kullanarak hizmet edeceğiz.’ dedi.

Yahya Öztürk Kimdir?

Trafikte Doğru Lastik Kullanımına Dikkat Trafikte Doğru Lastik Kullanımına Dikkat

Sav Kasabası nüfusuna kayıtlı Yahya Öztürk, kasabada ikamet ediyor. 37 yaşındaki genç aday adayı Öztürk, 5 yıl Birlik Haber-Sen Sendikası'nda şube başkan yardımcılığı görevini yürütüyor. İşletme Fakültesi mezunu olan Yahya Öztürk 3 çocuk babasıdır.

2014-2018 yılları arası Birlik Haber-Sen Sendikası Antalya Şube Başkan Yardımcılığı, 2022 yılı Isparta- Burdur- Muğla’dan oluşan Muğla Şube Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmüş olan Öztürk şu anda  Isparta Ptt Merkez Müdürlüğünde memur olarak görev yapmakta iken AK Parti Sav Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu için görevinden istifa etti.