15:52 Isparta

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve beraberindeki heyet, Isparta Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

15:26 Isparta

Isparta’nın ilk ve tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 6 Mart Spor Kulübü, bugüne kadar ilimizde hiç başarılamamış bir hikayeye imza attı.

15:16 Isparta

ISUBÜ Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü hocalarından Prof. Dr. Cafer Eken ve Prof. Dr. Dudu Demir, Aksu ilçesinde elma ve şeftali ağaçlarında incelemelerde bulundu.

15:08 Isparta

Isparta AFAD ekipleri, Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamında İstanbul’da incelemelerde bulundu.

14:54 Isparta

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kapsamında SDÜ Rektörlüğü ile Seramik Uygulama Araştırma Merkezi tarafından “Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Kadın 100 Eser” isimli proje başlatıldı.

14:51 Isparta

SDÜ’den Görme Engelli Öğrencilere Dokun-Duy-Öğren Modeliyle Fen Kavramlarının Öğretimi

14:47 Isparta

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde düzenlenen “Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası” müsabakalarında SDÜ kadın takımı Türkiye ikincisi, erkek takımı da Türkiye üçüncüsü oldu.

14:23 Isparta

Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun, Sütçüler İlçesi'nde görevli İmam Hatip Ahmet Cemal’in saldırıya uğraması olayını kınadı.

14:04 Isparta

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde seyir halinde iken kontrolden çıkan araç, elektrik direğine çarparak elma bahçesine uçtu. Kazada sürücü yaralandı.

13:47 Isparta

Yalvaç Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğüne atanan Ahmet Yavuz Yalçın, göreve başladı.