01:47 Isparta

Isparta Sağlık İl Müdürlüğü, gece saatlerinde MEDDEM, DAVRAZ ve MEDIKAYA özel hastanelerine yönelik "şok denetim" operasyonları gerçekleştirdi.

2 saat önce Isparta

Milli Savunma Bakanlığı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili çok sert açıklama yaptı.

3 saat önce Isparta

A101 24 Ekim 2024 aktüel kataloğunda Volta VSM elektrikli motorlu bisiklet, 17 bin 990 TL fiyatla büyük indirimde satışta.

3 saat önce Isparta

Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Noterler Birliği iş birliğiyle geliştirilen Güvenli Ödeme Sistemi ikinci el araç satışında zorunlu hale geldi.

3 saat önce Isparta

Soğuk havaların başlamasıyla birlikte sürücüler kış lastiği kullanımıyla ilgili detayları merak etmeye başladı.

4 saat önce Isparta

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi kartı limitleri konusunda önemli bir değişikliğe imza atıyor.

4 saat önce Isparta

Hangi ifadelerin hakaret sayılıp sayılmayacağı merak konusu olurken, Yargıtay’ın hakaret olarak kabul ettiği ifadeler yeniden gündeme geldi.

5 saat önce Isparta

Çanakkale Çevre Şehircilik Müdürlüğü görevinden alınarak Isparta’ya atanan İl Çevre Müdürü Bekir Çelen’in görev yerinin değiştirilmesinde AK Partili vekilin kaçak yapısını tespit ettirmesinin eden olduğu iddiaları Çanakkale’yi karıştırdı

5 saat önce Isparta

Nüfusu Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine kayıtlı Almanya'da gurbetçi olan Toker Cengiz, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

5 saat önce Isparta

Son Dakika Haberine göre Isparta merkeze bağlı Sav kasabasında bir evde yangın çıktı. Yangında bir bahçe ve ahır küle döndü.