05557570155 Numarası Kim Neden Arar?

İnternet arama motorlarında sık sık 05557570155 numarası kim neden arar sorgusu yapılıyor. Bu numara tarafından arananlar ya cevap vermiyor ya da açıp anında telefonu kapatıyorlar. Piyasada birçok dolandırıcı telefonla karşıdaki insanı dolandırmaya çalıştığı için; 05557570155 Numarası halkı bilgilendirmek için tahsis edilen bir güvenli numaradır.

Ücretsiz doğalgaz dönemi bitti! Ücretsiz doğalgaz dönemi bitti!

05557570155 Numarası Bilgi Verme Amaçlıdır

05557570155 Numarası sadece otomatik -sesli mesaj vermek için tahsis edilen bir numaradır. Sizi dolandırıcılardan korumak amacı ile sadece bilgilendirme için arama yapılır. Son zamanlarda kendini savcı avukat polis olarak tanıtan ve gerçekte öyle olmayan dolandırıcıların artması; bu tür tedbirleri gerekli kılmıştır. 05557570155 Numarası Kim neden arar sorgusu yapanlardan biri iseniz siz de sık sık aranıyorsunuzdur. Ancak bu numaranın sizi araması sizi korkutmasın; otomatik bilgi veren bu numara tüm vatandaşları sık sık arar ve otomatik bilgi verir.

05557570155 Numarası Ararken Telefonu Açmıyorum

Birçok vatandaş telefon rehberine kayıtlı olmayan numaralar aradığında tedirgin olur. Birçoğu bu hattan gelen çağrıları cevaplamaz. Ancak her arayan yabancı numaralar; illa ki dolandırıcı olacak şeklinde bir kaide yoktur. Sadece bilgilendirmek için bu numaradan aranıyorsunuzdur. Telefonu açmadığınızda da sık sık aranacaksınız.

05557570155 Numarası Beni Neden Arıyor?

Bu numara sadece seni değil, herkesi arıyor. Rutin olarak ve genel bilgilendirme amaçlı olarak rastgele arama yapılıyor. Bu aranma kişiye özel bir durum değildir. Son zamanlarda dolandırıcıların yöntemleri de çok güncellendi. Örneğin bir icra dosyanız ya da bir kuruma borcunuz mu var? Biri bir şekilde bu borcu öğrenirse ve sizin telefonunuza ulaşırsa sizden bu borcu tahsil etmek için elinden geleni yapabilir. Üstelik hiçbir hakkı yokken bunu yapabilir. Bu durumda siz değerli okurlarımızın dikkatli olması gerekiyor.

Dolandırıcıların Yeni Yöntemi 2023

Mesela icra borcunuz varsa, icra dosya numarasına, normal koşullarda herhangi bir dolandırıcı ulaşamaz. Sadece siz ve karşı tarafın avukatları bu numarayı ve ödeme bilgisini ÜYAP üzerinden görebilirler. Sizi arayan kişilerin, dolandırıcı olup olmadığını anlamak için, önce dosya numarasını onlara sorun. Kesin olarak bilmeyecekleri için cevap vermeyecekler veya hakaret edeceklerdir. Ya da sizinle alacaklı arasında sadece sizi ve avukatı ilgilendiren özel bir soru sorun. Karşı taraf dolandırıcı ise yine cevap alamayacaksınız. Sizi rahatsız eden dolandırıcılar, bir şey koparamayınca hakaret ve küfürlere başvurabilirler. Siz de onları direkt olarak savcılığa bildirin.