Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Kulak Köyü'nde 121 Seçmenin 119'u Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Oy Verdi.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Kulak Köyü'nde yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde, köyde bulunan 121 seçmenden 119'u Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdi. Bir oy geçersiz sayıldı.

Kulak Köyü Muhtarı Kadir Aydoğan, yapılan seçimlerde köyde kullanılan 121 oydan 119'unun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 1 oyun ise Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na çıktığını belirtti. Ayrıca, 1 oy ise geçersiz sayıldı. Muhtar Aydoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan desteğin köyde her zaman yüksek olduğunu vurgulayarak, "Köyümüzle gurur duyuyoruz gerçekten. Herhalde çok nadirdir yüzde 99,5 Erdoğan'a oy verilmesi, köyümüzle gurur duyuyoruz evet" şeklinde konuştu.

Isparta'da trafik kazasında 1 polis şehit oldu Isparta'da trafik kazasında 1 polis şehit oldu

Aydoğan ayrıca, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın köylülerinden olduğunu ve hizmetlerinden son derece memnun olduklarını belirtti. Köylülerin taleplerini karşıladığını ve destek sağladığını ifade eden Aydoğan, "Ne istersek bize veriyor destek sağlıyor, son derece memnunuz" şeklinde konuştu.

Bu olay, Kulak Köyü'nde gerçekleşen seçimlerde büyük çoğunluğun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan desteğini göstermektedir. Seçmenlerin büyük çoğunluğunun tercihini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yana kullanması, köy halkının memnuniyetini ve desteklerini ifade etmelerine neden olmuştur.