Kaza, Antalya istikametine seyir halinde olan Aykut Ulutaş'ın kullandığı 06 ESC 910 plakalı tır ile meydana geldi. Tır sürücüsü Aykut Ulutaş, köprülü kavşaktan indiği sırada aniden yola bir kişinin fırladığını belirtti. Frene basıp direksiyonu kırmasına rağmen çocuğa çarpmayı engelleyemediğini ifade etti.

Ağır yaralanan Hasan Türker İşbilir, 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı

Kazanın haberini alan ailesi ve yakınları, Manavgat Devlet Hastanesine koştu. Olay yerine gelen baba, fenalık geçirdi ve hastanede müşahede altına alındı.

Kaza nedeniyle D-400 kara yolunda trafik uzun süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Trafik ekiplerinin çalışmalarının tamamlanmasının ardından tırın kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndü.

Kaza sırasında çocuğun kulağından fırlayan kulaklık dikkat çekerken, tır sürücüsü jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. Manavgat Belediyesi Side Zabıta Amiri İbrahim İşbilir’in oğlu olan Hasan Türker İşbilir'in ölüm haberi, bölge halkı için büyük üzüntü yarattı.

Haber Merkezi