2022 YILINDA EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÇİÇEKLER

Moda, her yıl bir şekilde değişip sürekli olarak kendi içinde kendisini tekrar eden ender kavramlardan biri. Üstelik hayatımızın odak noktasında olmasıyla da dikkat çekiyor, en ilgisiz insanda bile göz aşinalığı oluşturarak bir şekilde gözümüzü ondan yana çevirmemizi sağlıyor. Yalnızca giyim kuşamda değil her şeyde bir moda olduğunu düşünürsek çiçeklerin de bir modasının olduğunu söylemek elbette mümkün. Hediye gönderecekseniz ve şayet ilk defa çiçek yollayacağınız biriyse ya da çok samimi olmadığınız birine kesin beğeneceği garantisi olan birine çiçek göndermek istiyorsanız kimler hangi çiçekleri ne sebeple tercih etmiş sorusunu sorgulamanız normaldir. Peki 2022 yılının çiçekleri neler? Hangi çiçekler 2022 yılında en çok tercih edilen çiçekler oldu?

GÜLLER

YSK, kesin seçim sonuçlarını pazartesi günü açıklayacak YSK, kesin seçim sonuçlarını pazartesi günü açıklayacak

Bir numarayı alan çiçeklerin güller olmasına şaşırdık mı? Tabii ki hayır. Eşsiz güzellikleri, birçok çiçeğe göre doğal ya da yapay yollarla daha fazla renk seçeneklerinin bulunması, her renk gülün kendi içinde ayrı bir anlam taşıyor olması ile 2022 yılında da en çok tercih edilen çiçek sepeti ve çiçek buketleri güllerden yana oldu.

TERARYUMLAR

Bu yanıtı beklemiyordunuz değil mi? Ancak şaka değil gerçek, çıktıkları ve moda oldukları ilk dönemden beri ilgiyi üstünde tutmayı başaran teraryumlar, 2022 senesinin güllerden sonra en çok tercih edilen çiçek aranjmanlarından oldu. Birçok kişi farklı sebeplerden bu güzel sunumlu çiçekleri tercih ediyor.

PAPATYALAR

Köşe başında, kırık bir kaldırımın çatlağında bile can bulabilen bu dünyalar zarifi çiçekler masum güzellikleriyle 2022’de en çok tercih edilen üçüncü çiçekler oldu. Şık bir papatya buketinin ya da papatyalı çiçek sepetinin gönülleri kazandığı bir gerçek.

ORKİDELER

Ne denebilir ki? Çok şık, çok güzel, çok elegantlar. Dördüncü sırayı almalarına şaşmamalı.

www.tazecicek.com daha fazla çiçek için gideceğiniz tek doğru adres