Çok iyi yapıyor. Geri geleceğini düşünüyorum” dedi. “Güzel ve huzurlu bir ortamımız var” Kayseri Spor'un rahat bir ortama sahip olduğunun altını çizen Atan, "Dediğim gibi takım olarak güvendiğimiz tek şey oyunlar ve oyunun gücü. Ayrıca çok da efor sarf etmeyin. Biz çok çalışmaya inanıyoruz. Çok çalışma ve çok tekrar.Oyuncularımızı interaktif olarak oyuna dahil etmeye çalışıyoruz.Onlar da bizim konuştuğumuz dili konuşuyorlar. Mükemmel analiz. Oyuncularımız betlaz tamamen oyunun içindeler, sahada sistemleri, taktikleri ve dizilişleri konuşuyorlar. Bizi çok mutlu ediyor. Teknik ekip ve oyuncular olarak sadece futbol konuşuyoruz. Yani burada hoş ve rahat bir ortam var.

"Zamanı geldiğinde her oyuncu ayrılabilir"

Uygar Atan, teklif gelmesi durumunda hiçbir oyuncuyu tutuklamayacaklarını ancak bunun için  bir miktar tazminat ödenmesi gerektiğini sözlerine ekledi:

Türkiye Karting Şampiyonası'nda BOM Karting rüzgarı Türkiye Karting Şampiyonası'nda BOM Karting rüzgarı

"İlk yapacağımız şey Diyelim ki oyuncularla tanıştığımızda onların piyasa değerini artırmaktır. Kendilerine uygun bir yarışma formatı düzenleyeceğiz ve bu yarışmada kendilerini geliştirmelerini ve piyasa değerlerini artırmalarını bekliyoruz. Böyle şeyler görmek güzel. Oyuncularımızdan teklif almak harika. Ama daha önce bir konuşmam olmuştu. Başta Kayserispor olmak üzere çalıştığım kulüpler olmasa da yönetimimizin vizyonu aynı, büyük takımlara oyuncu yetiştiren değil, satan ve üreten bir kulüp olmalıyız. Elbette oyuncularımızdan herhangi biri zamanı geldiğinde ayrılabilirdi. Oyuncularımızdan hiçbirini durdurmayacağız ama bunun betlaz giriş bedelini ödemesi gerekiyor. Artık bir işlem şeklindedir. Futbol bir endüstridir. Kulüplerin ayakta kalabilmeleri için oyuncu gelirlerini artırmaları gerekiyor. Özellikle yaz aylarında yakalayabilirsek şanslıyız. Şu anda mevcut teklif yok. Dolayısıyla bu geçiş döneminde çok sıcak olduğumuzu söyleyemeyiz. "

'En sevdiğim Portekizli Ronaldo'

"Ronaldo yüzünden favorim  Portekiz. Zor ama İngiltere'nin de kazanabileceğini düşünüyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bakanlığının 2023 yılı bütçesi hakkında konuşan Bakan Casa Poğlu, Türkiye'nin 81 ilinde  spor tesislerinin yapılmasının önemine dikkat çekerek, "Son 4 yılda bizim Spor kulüpleri ve federasyonları yasasının Gazi Meclis'te tüm partilerin oybirliği ile kabul edildiğini hatırlatan Casapoğlu, "Yasanın geçmesi için gerekli tüm taahhütleri belirledik. Mali disiplini, sürdürülebilirliği ve verimliliği sağlayacak bu yeni düzenlemede emeği geçen herkese teşekkür ederiz.