Dazkırı Yolu üzerinde meydana gelen bir heyelan, büyük bir felakete yol açtı. Heyelan sırasında yoldan geçen 2 araç, sel ve çamur altında kalarak büyük zarar gördü.

WhatsApp, İnternetsiz İletişim İmkanı Sunacak WhatsApp, İnternetsiz İletişim İmkanı Sunacak

Olayın ardından yapılan kurtarma çalışmalarında, kırmızı renkteki araçtan 2 kişi sağ olarak kurtarıldı, ancak beyaz araçtan bir kişi yaralandı ve maalesef diğer bir kişi ise hayatını kaybetti.

Heyelanın şiddeti nedeniyle yoldan geçen araçlar, ani bir şekilde çamur ve su altında kaldı. Olayın hemen ardından bölgeye intikal eden kurtarma ekipleri, büyük bir özveriyle çalışmalara başladı. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri, enkaz altında mahsur kalan insanları kurtarmak için büyük bir çaba sarf etti.

Kırmızı renkteki araçta bulunan 2 kişi, zamanında fark edilen sesler sayesinde sağ olarak kurtarıldı. Kurtarma ekipleri, hızlı müdahaleleriyle aracın içerisindeki kişileri güvenli bir şekilde çamur ve suyun altından çıkardı. Ancak ne yazık ki, beyaz araçtan çıkarılan kişiye yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Diğer yaralı ise acilen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri artırıldı ve heyelanın meydana geldiği bölge trafiğe kapatıldı. Yetkililer, bölgedeki diğer araç sürücülerini dikkatli olmaları konusunda uyarırken, heyelan bölgesindeki temizleme ve onarım çalışmalarına hemen başlandı.