Haber32 - Express Özel Haber

AK Parti Isparta İl Başkanlığı, partinin Isparta'da 21 yılda gerçekleştirdiği önemli icraatları video formatında yayınladı.

Videonun içeriğinde, AK Parti hükümetinin Isparta'da gerçekleştirdiği önemli projeler ve yatırımlar yer alıyor. Bu projeler arasında, hastane inşaatları, yollar alt ve üst geçitler, spor salonlarının yapımı, Üniversite, okul ve derslik sayısının arttırılması gibi birçok farklı alanda gerçekleştirilen çalışmalar bulunuyor.

AK Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin, videonun amacının, halkın partinin Isparta'da gerçekleştirdiği başarılı icraatları görmesini sağlamak olduğunu belirtti. Ayrıca, partinin Isparta'da gerçekleştirdiği çalışmaların sadece görsel olarak değil, aynı zamanda somut olarak da halkın hayatını olumlu yönde etkilediğine dikkat çekti.

VİDEO İÇERİĞİNDE VURGULANAN YATIRIMLAR..

Tarihi kültürel zenginliği ve bereketli topraklarıyla Gül şehri Isparta..

21 yıldır şehirlerimizi büyütmek ve geliştirmek için önemli projelerin altına imzamızı attık, Ulaşım Sağlık Eğitim ve Spor başta olmak üzere her alanda yaptığımız yatırımlarla şehirlerimizi Türkiye yüz yılına hazırladı.

Bu kapsamda Isparta'da yol, kavşak ve Geçit çalışmalarıyla hem şehirler arası hem de şehir içi ulaşımda güvenliği kolay ve konforlu seyahat imkanlarını teşhis ettik.

Şehir Hastanesi ağız ve diş sağlığı merkezi ve devlet hastaneleriyle sağlık altyapısını güçlendirdik ve tam donanımlı hale getirdik.

Uygulamalı bilimler Üniversitesi'ni açtık Süleyman Demirel Üniversitesi'nin kapasitesini yükselttik ve her alanda inşa ettiğimiz okullarla eğitim öğretimde arttırdık kayak merkezi spor salonu ve çeşitli spor tesisleriyle şehrimizin sportif faaliyet alanlarını genişlettik.

Gençlerimizin kültürel ve sosyal aktiviteleri için yeni gençlik merkezleri açtık TOKİ konutlarını yaptık.

Şehrimize gelen öğrencilerin rahat ve güvenli şekilde konaklamaları için öğrenci yurtlarını hizmete aldık kamu binalarını yenileyerek hemşehrilerimizin kamu hizmetinden daha nitelikli ve pratik bir şekilde faydalanabilmesini sağladık.

Ortaya koyduğumuz hizmetlerle çehresini değiştirdiğimiz Isparta Türkiye 100 yılında da hizmet etmeyi ve önemli yatırımlar yapmayı sürdüreceğiz.

Doğru zaman doğru adam doğrusu AK Parti..

Altın İthalatının Serbest Bırakılması Gündemde Altın İthalatının Serbest Bırakılması Gündemde