AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Furkan Cem Er, teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Cem Er açıklamasında; ‘2012 Yılında Ak Parti ailesinde dönemin Gençlik Kolları Başkanı SN. YAŞAR ÜNLÜ Başkanımızla il gençlik kolları başkan yardımcılığı göreviyle başladığım, devamında 5. 6. ve 7. kongre sürecinde İl Başkanımız Sn. Osman Zabun’un daveti ile ana kademe il yönetiminde il başkan yardımcılığı ve son 3 yıldır teşkilat başkanlığı görevini sürdürdüğüm bu kutlu davada SN. Merkez İlçe Başkanımız kıymetli yol arkadaşımız Ahmet Yasir Pirimoğlu’nun görevden müsaade istemesiyle genel merkezimizce yapılan istişareler sonucu Merkez İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Bu dönemde desteklerini esirgemeyen ve sürece katkılarını sunan,

İL BAŞKANIMIZ SN. OSMAN ZABUN’A,  TBMM BAŞKANVEKİLİ, ISPARTA MİLLETVEKİLİMİZ SN. SÜREYYA SADİ BİLGİÇ’E, YSK TEMSİLCİMİZ, ISPARTA MİLLETVEKİLİMİZ SN. RECEP ÖZEL’E, G.M. TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI İÇ ANADOLU BÖLGE KOORDİNATÖRÜ, MİLLİ SAVUNMA KOMİSYONU ÜYESİ, ISPARTA MİLLETVEKİLİMİZ SN. MEHMET UĞUR GÖKGÖZ’E ISPARTA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’E İL GENEL MECLİSİ BAŞKANIMIZ SN SERKAN KESKİN’E teşekkür ederim.

Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü

Ayrıca il teşkilat başkanlığı görevi yaptığım sürede özveri ile çalışan ve yükümüzü paylaşan tüm ilçelerimizin ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerimize, belediye başkanlarımıza, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, belde yönetimlerimize, mahalle/köy yönetimlerimize, sandık yönetimlerimize, bu davaya gönül vermiş tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.

2023 seçimlerinin Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız SN. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı SN. DEVLET BAHÇELİ önderliğinde ülkemiz ve tüm dünyada bizlere ihtiyaç duyan coğrafyalar için bir dönüm noktası olduğu bilincide, yüklendiğimiz bu görevin ne kadar ağır olduğunun farkındayız.

BİLİYORUZ Kİ BU MAKAMLARIN VEBALİ BÜYÜKTÜR,

BİLİYORUZ Kİ GÖNÜLLERDE HU VARDIR,

BİLİYORUZ Kİ BİRLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ ZEDELEYEMEZLER,

BİLİYORUZ Kİ TEK BİR OYUN DAHİ ÖNEMİ BÜYÜKTÜR,

BİLİYORUZ Kİ İŞİMİZ VAKTİMİZDEN ÇOKTUR.

SELAM VE DUA İLE…