Akpınar köyü muhtarı olan Mustan Özdemir, yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiriyor. Akpınar köyüne kazandırdığı seyir terası ile yılda on binlerce turisti Eğirdir‘e çeken başarılı isim Mustan Özdemir’in hedefinde Eğirdir belediye başkanlığı var. 

Özdemir, müracaatı ile ilgili yaptığı açıklamada, bugün ilçe Başkanlığı’na giderek resmi başvurusumuzu yaparak hizmet yarışına girdik.

Kısmet olur genel merkezimiz, partimiz bizlere bu görevi tevdi ederse, Eğirdir için bizim hayallerimiz var. Eğirdir‘e getireceğimiz büyük hizmetlerimiz var. Bizim sevdamız Eğirdir sloganıyla bu yola çıkıyoruz. Ak partimizin kuruluşundan bu yana büyük bir özveriyle hizmet ettik.

Son olarak ilçemizin güzide köyü olan Akpınar köyüne muhtar seçilerek köyümüze de hizmet etme şansını yakaladık. Köyümüzü Ispartamızın incisi yaptık.

MUSTAFA ÖZDEMİR'DEN

Isparta'da bugün ( 27 Nisan 2024) vefat edenler Isparta'da bugün ( 27 Nisan 2024) vefat edenler

Şimdi bu başarımızı güzel ilçemiz Eğirdir için taşlandırmak istiyoruz. Onun için bu hizmet yarışına girdik. Ak Belediyeciliğin güzide ilçemiz Eğirdir’e daha çok sirayeti için gayret göstereceğiz. Uzun süredir ilçe halkımızla istişare ediyoruz. Kendilerinden destek görüyoruz.

Nasip olan bize bu görev verilirse dediğim gibi Eğirdir‘e yapacak çok güzel çok büyük hizmetlerimiz olacak. Mevcut belediye başkanımızla ilgili bizim hiçbir sorunumuz yok.

Kendisi Allah razı olsun Eğirdir’imiz de taş üstüne taş koydu, güzel hizmetler yaptı. Ama dediğim gibi biz daha iyisini yapmak için bu göreve talibiz.