Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı

Beyşehir Gölü Sahilleri: Orta Anadolu Burada Serinliyor, Akdeniz'i Aratmıyor!

Konya Ovası'nda gizlenen güzellik, Beyşehir Gölü'nün sahillerinde keşfediliyor. Karaburun Plajı, misafirlerine gölde serinlemenin ve sahilde güneşin keyfini çıkarma fırsatı sunuyor. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, gölün eşsiz güzelliklerini öven sözlerle, "Yakın illerimizden, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur hatta Eskişehir gibi birçok kentten binlerce misafir geliyor. Orta Anadolu adeta burada serinliyor" ifadelerini kullandı.

Beyşehir Gölü, doğusunda volkanik Erenler Dağı, batısında Toros Dağları ve kuzeybatısında Anamas ve Sultan Dağları ile çevrili, muhteşem bir doğal güzellik sunuyor. Balıkçılığın yapıldığı gölün çevresinde üç plaj bulunuyor. En uzun plaj ise Karaburun Plajı. Beyşehirliler, gölde serinleyerek aynı zamanda etrafını saran muhteşem meşe ormanlarında kamp yapma olanağına sahipler.

Yaz sıcaklarında Akdeniz ve Ege sahillerini aratmayan Beyşehir Gölü sahilleri, ziyaretçilere adeta doğal bir vaha sunuyor. İster ailenizle, ister arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirebilir, gölün berrak sularında yüzerek serinleyebilir, beyaz kumsalda güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ziyaretçi akınına uğrayan göl sahillerinin güzelliğine vurgu yaparak, bölgede bulunan herkesi bu doğal cenneti keşfetmeye davet ediyor.

Eğer siz de doğanın kucağında huzurlu ve keyifli anlar yaşamak istiyorsanız, Beyşehir Gölü'nü listenize ekleyin ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak için rotanızı Orta Anadolu'nun bu incisi yapın. Beyşehir Gölü, güzellikleriyle sizi büyüleyecek!

64c58aa04e3fe02a70fedc57

64c58a9b4e3fe02a70fedc54