Meteoroloji'den Isparta’ya sarı kodlu uyarı Meteoroloji'den Isparta’ya sarı kodlu uyarı

İlçede yaşam standartlarının yükselmesi için elinden gelen çabayı sarfedeceğine dikkat çeken Başkan Aday Adayı Murat Çetin, özellikle gençlerin ilçeden göçünü önlemeye yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerine değindi.

İlçede yaşayan gençlerin buradan göçünün en büyük sebebinin işsizlik olduğunu ifade eden Başkan Aday Adayı Çetin, ekonomik anlamda hayata geçirecekleri projeler sayesinde hem istihdamı artırmayı hem de gençlerin ilçede yaşamalarına olanak tanıyacaklarını aktardı.

Sosyal ve kültürel anlamda faaliyet eksikliklerinin de gençleri ilçe dışına ittiğini kaydeden Çetin, “Bu alanlarda yapacağımız faaliyetler ile Aksu artık kaçılan değil yaşanılan bir ilçe olacak” dedi. Yerel yönetimin bu alanda herhangi bir çalışmasının olmadığına değinen Çetin, “bizi yönetimimizde Aksu, artık en yaşanabilir ilçeler arasında baş sıralarda yerini alacak. Özellikle gençlerimiz ilçemizden ayrılmak istemeyecek. Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra ekonomik anlamda da kendisi ile barışık bir ilçe hayal ediyoruz ve bu hayalimizi gerçekleştirmek içinde ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

BABAMIN VASİYETİNİ DE YERİNE GETİRECEĞİM

Isparta Valililiğinde makam şoförü olarak yıllarca hizmet veren rahmetli Yaşar Çetin’in oğlu olan Murat Çetin, babasının en büyük sevdasının ilçesine hizmet etmek olduğunu belirterek, “Ben her şeyden önce babamın vasiyetini yerine getirmek için kolları sıvadım ve doğup büyüdüğüm ilçeye, ilçe halkına hizmet etmek için yola çıktım. Bu uğurdan hiçbir şekilde geri dönmeyeceğim. Hizmet gömleğini sırtımdan çıkarmayacağım. Her şey Aksu için” diyerek duygularını dile getirdi.