on haftalarda düşüşe devam eden gram altın, yeni haftaya da düşüşle başlamıştı. Bu düşüşler, yatırımcıları tedirgin ederken, uzman isimlerden gelen çarpıcı yorumlar dikkat çekti. Peki, uzmanlara göre gram altında neler yaşanıyor?

Altın yatırımcılarının gündeminden düşmeyen piyasa uzmanı İslam Memiş, yeni tahminlerini paylaştı.

"ALTINDA ALIM FIRSATI"

Altın fiyatlarındaki düşüşü alım fırsatı olarak değerlendiren piyasa uzmanı İslam Memiş, son günlerde yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündemde. Evleneceklere, borçlu olanlara ve orta-uzun vadeli yatırımcılara seslenen Memiş, altın piyasasında neler olacağını açıklayarak, "Altın fiyatlarındaki düşüş, alım fırsatıdır. Yeni tahminlerimle milyonları kokutacağım." diye konuştu.

Yüzde 100 Faiz İndirimli Krediler Yolda Yüzde 100 Faiz İndirimli Krediler Yolda

"ONS ALTIN YÜKSELİŞE GEÇECEK"

Altın yatırımcıları ve altına borcu olanların dikkatle takip ettiği İslam Memiş, yeni tahminlerini duyurdu. Ons altın hakkında konuşan uzman isim, dolar endeksindeki düşüşün ons altın fiyatlarında yükselişe kapı açacağını belirtti.

Memiş, "Ons altın tarafında 2.350 doları bekliyorum. Gram altında ise 2.500 TL'yi göreceğiz." dedi. Uzman İslam Memiş'e yöneltilen 'Daha yüksek seviyeleri görebilir mi?' sorusuna ise Memiş'in cevabı, "Evet bekliyorum, önce o beklediğimizi görelim." oldu.