HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Şenol Hoca Beşiktaş'ı çok iyi tanıyan bir teknik adam... Bu çok önemli bir avantaj, Güneş'in lig tatilinde gözü stok oyuncularda Altyapı Koordinatörü Mehmet Ekşi ile işbirliğinden dolayı Şenol Güneş'e teşekkür ederim. Beşiktaş üretimle kazanmalı. Yönetici pozisyonunda olsaydım futboldaki tüm gücü Şenol Güneş'e verirdim. Onun yerine Güneş bu takımın taşıyacağı isimdir. TFF'nin geçen Çarşamba akşamı saat 20.00'de Riva binasında gerçekleştirdiği zirvede tartışılan en önemli konulardan biri korsanlıktı. Korsan yayınların büyük bir sorun olduğunu wantedbet söyleyen kulüp, TFF'ye kaçak yayınlar nedeniyle gelirlerinin önemli ölçüde azaldığını, kendilerinin ve yayıncıların başından beri dezavantajlı durumda olduklarını söyledi. TFF çözüm yolunda önemli adımlar atacağını söylese de detayların önümüzdeki haftalarda kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

10 yıllık stratejinin yorumlanması

Riva'da sabah 08.00'de yapılan toplantıda TFF yönetimi, 10 yıllık stratejisini kulübe aktardı. Futbol Konfederasyonunun vizyonu sportif, ekonomik, idari ve organizasyonel açılardan hedef alan kulüp federasyonuna anlatılır. Öte yandan Göztepe Altay yarışında yaşanan trajik olay sonrası trafik yasağının tekrar getirilebileceği bildirildi. Siyah Beyazlılarda yönetim kurulunda gergin anlar yaşandı. Tevfik Yamantürk'ün eleştirilerine yanıt veren Cumhurbaşkanı Ahmed Nur Sebi, 3 milyar liralık borcun kendi hükümeti tarafından üretilmediğini söyledi Beşiktaş'ta 2022 yılına kadar her yıl 3. Olağan Yönetim Kurulu düzenleniyor. Yönetim kurulu başkanı Tevfik Yamantürk'ün eleştirileri, kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'nin tepkisi ve takımın eski wantedbet giriş oyuncularının maliyeti o gün etkiledi. Chebi'nin sözleri şöyle: "Yaklaşık 700 milyon kayıp, Boyd 180 milyon, Liajic 220 milyon, Lens 240 milyon, Douglas 80 milyon. Pandemi 115 milyon euroya mal oldu. Toplamda benim yönetimimden gelmeyen 3 milyar TL borç var. Biraz talihsizlik diyorum. Gün Batımında Sessizlik “Başkan'ın 'burayı kimse yönetmiyor' sözü uygunsuz. Eleştiriye açığım ama hakaretler farklı. Kimseyle arkadaş, ortak, komşu olmak istemiyorum. Bu gereksiz sözleri şiddetle kınıyorum. Kimse 3 milyar borçtan bahsetmiyor. Şenol Güneş'in o gün gidişiyle ilgili yorum yapmıyorsunuz, zorla gönderildi. Söylemeye gerek yok, öğretmenimiz. Beşiktaş taraftarlarının %90'ı bizi destekliyor ama %10'u daha yüksek sesle konuşuyor.