İlaç değildir, doğal ve bitkisel çaydır.

Son zamanlarda sosyal medyada birçok kişi tarafından önerilen 1 haftada 10 cm incelten Ayda 7 ila 10 kg verdiren bu karışım sayesinde daha fit v zayıf görünebilirsiniz.

Sipariş için www.alvinanaturel.com

Peki zayıflatan ALVINA DETOX ÜRÜNLERİ nasıl yapılır? İşte çok konuşulan ALVINA ÜRÜNLERİ ile ilgili tüm merak edilenler. ALVİNA DETOKS ÇAYI ALTIN ​​ADI Bir bardak sıcak su içerisine bir poşet Alvina Detox Tea ilave edilir. Eriyene kadar karıştırılır. Toz tamamen eridikten sonra içilmelidir. Günde iki kez sabah kahvaltıdan, akşam ise yemekten bir saat önce tüketilir. Şeker ilave etmeden kullanılır. Ürünün vücuda en faydalı etkiyi verebilmesi için kesinlikle yemeklerden önce kullanılması gerekmektedir. ALVINA KAPSÜL KULLANIM Kahvaltıdan 1 saat önce 1 adet kapsül bol su ile içilmelidir.

Sipariş için www.alvinanaturel.com

⚫ Ürünün vücuda en faydalı etkiyi verebilmesi için kesinlikle kahvaltıdan önce kullanılması gerekmektedir. Kapsülü kullanım sırasında bol su ile almaya dikkat edilmeli.Kapsülü kullandıktan yaklaşık 1 saat sonra kahvaltı yapılmalıdır. Kahvaltıda tüketeceğimiz gıdaların hafif olmasına önem göstermelidir. Gün içerisinde tüketeceğimiz SIVI en az 2-3 litre olmalıdır.

Ayrıca en önemli konulardan biri tükettiğimiz sıvı gıdalardır. Kullanacağınız sıvılarda kafein miktarının çok olmamasına dikkat edilmeli ve alkollü içeceklerden kesinlikle uzak durmalıdır. Kapsül tokluk hissi verdiğinden vücudumuza gerekli vitaminleri vermek çok önemlidir. Aç kalmak zayıflamak değildir. Özellikle metropol şehirlerde yaşayan ve masabaşı iş yapan kişilerin şikayet ettiği zaman Spor yapmaya fırsat bulamayan birçok kişinin imdadına yetişen ALVİNA DETOX sosyal medyada popülerliğini koruyor.

Sipariş için www.alvinanaturel.com

Uyuşturucu Satışına Büyük Operasyon: 25 Adrese Baskın Uyuşturucu Satışına Büyük Operasyon: 25 Adrese Baskın

Haber/Nadir Öngören