angına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almayı başardı ancak 4 iş yeri ve 1 otomobil kullanılamaz hale geldi. Olay, Konaklı Mahallesi Cevdet Atilla Caddesi'ndeki 7 iş yerinin bulunduğu iş merkezinde meydana geldi. Yangının başlangıç noktasındaki bir dükkandan yükselen alev ve dumanı fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İtfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yangın, başladığı dükkandan sıçrayarak bitişikteki berber, tekstil, butik ve deri dükkanları ile 07 APC 741 plakalı bir otomobile zarar verdi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucunda alevler kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangın nedeniyle 4 iş yeri ve bir otomobil kullanılamaz duruma geldi.

Antalya'da günlüğü 3 bin liraya inşaat işçisi bulunamıyor Antalya'da günlüğü 3 bin liraya inşaat işçisi bulunamıyor

Olayın görüntüleri, vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. İtfaiye ekipleri, yangının su ısıtıcısına bağlı bir elektrik prizinden kaynaklandığını belirledi. Detaylı inceleme başlatılarak yangının çıkış nedeni üzerinde çalışılıyor. Yangın sonrasında zarar gören dükkan sahipleri, iş yerlerinde inceleme yaparak oluşan hasarı değerlendirdi