ITSO Başkanı Metin Çelik, Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve oda başkanlarına  iade-i ziyarette bulundu. ITSO Başkanı Çelik, şehre yapılacak her projede birlikte hareket edebileceklerini belirterek, “İnşallah Isparta’mızı daha güzel seviyelere getireceğiz” dedi. Birlik Başkanı Ahmet Tural da  “Bu şehrin tüccarının, esnafının refahını artırmaya yönelik çalışmalarda hep birlikte olacağız” diye konuştu.
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, esnaf odalarının başkanlarıyla birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının seçimlerinde yeni görev alan Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik  yönetim kurulu üyelerini ve Meclis Başkanı Erkan Ethem Kader’i ziyaret etmişti. Bu ziyaretin ardından ITSO Başkanı Metin Çelik, Meclis Başkanı Erkan Ethem Kader ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Tural’a iade-i ziyarette bulundu. Esnaf odaları başkanlarının da yer aldığı ziyarette şehrin ekonomik ve ticaretinin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
ISPARTAMIZI GÜZEL SEVİYELERE GETİRECEĞİZ
Ziyarette konuşan ITSO Başkanı Metin Çelik, “Esnaf Odalarımız, oda başkanlarımız seçimlerimizin ardından bizleri ziyarete geldiler. Biz de ilimizin iki kardeş odalarıyız. İade-i ziyaretimiz için bugün buraya geldik. Esnaf Odaları Birliğimizle el ele vererek; esnafımızla, girişimcimizle, sanayicimizle ilgili yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız. Şehrimize yapılacak her çalışmada birlikte olacağımızı her zaman söyledik, yine söylüyoruz. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimizle alakalı yapacağımız her çalışmada Esnaf Odalarının da yanımızda olacağını biliyoruz. Yeter ki güzel, faydalı hizmetler yapalım. İnşallah Isparta’mızı daha güzel seviyelere getireceğiz. Bugün bizi kabul ettikleri için Esnaf Odaları Birliği Başkanımız Ahmet Tural’a ve oda başkanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.
ITSO KARDEŞ KURULUŞUMUZDUR
Birlik Başkanı Ahmet Tural da Isparta’nın menfaatine olan her türlü çalışmada birlikte hareket edeceklerini belirterek, “Sayın başkanımıza, meclis başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Sayın başkanımızın da söylediği gibi Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf Odaları Birliği kardeş kuruluştur. Isparta’nın menfaatine olacak her türlü çalışmalarda hep birlikte hareket edeceğimizi söylemek istiyorum. Tabi ki bizler her zaman ortak akıldan yanayız. Gayemiz bu şehrin tüccarını, esnafının, refahını artırmaktır ve buna yönelik çalışmalarda hep birlikte olacağız. Kentin ekonomisinin güçlenmesi, istihdam oranlarının artması da bizim için çok önemli. Bu doğrultuda yapılacak olan çalışmalarda Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte proje yapmak, işlerini geliştirmek yönünde hep birlikte hareket edeceğimizi belirtmek istiyorum. Sayın başkanımıza, meclis başkanımıza ve değerli yönetim kurulu üyelerimize de nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yine Ticaret Odamızın yapacağı her projeyi de destekleyeceğimizi ifade etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.
Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

2 Milyon Liranın 32 Günlük Getirisi Yine Değişti 2 Milyon Liranın 32 Günlük Getirisi Yine Değişti