Yönetim kurulu toplantısından önceki yazımın başlığı "Sessizlik Geleceği Etkiler" idi. Ancak meclis toplantısının açılışında meclis başkanı Tevfik Yamantürk'ün konuşmasının ardından sessiz volkanın patlayarak lav püskürttüğünü gördük. Komite üyelerinin konuşmalarında eleştiri sınırlarını aşan sert suçlamalar da toplantı atmosferini yüceltti. 1974'ten beri, bir iki istisna dışında, her ibadete katıldım. Bir önceki günkü kadar saldırgan değil, özellikle başkanın hükümete ve cumhurbaşkanına yaptığı konuşma; İğrenç, küçük düşürücü, yeterince teşhis edilmemiş, vahim mali durum ifadeleri ve bunun iyileştirilmesine yönelik güvensizlik güdüleri yenmez. Milyonlarca kişinin izlediği ve dinlediği bu konuşmalar, kağıt sevdalısı muhataplarının gölgesinde napolyonbet mi kalacak yoksa gözdesi mi olacak? Bu sözlere anında verilen  cevap "REDDİYORUM" ise, sıraladığım seçeneklerden herhangi birinin "yok sayılacağına" inanıyorum.

Kısacası Yamantürk'ün yönetim kurulu iletişimindeki yetersizlik şikayetleri doğru. Konsey başkanı olarak, ricaları cevapsız kaldı ve kendisine ve başkan yardımcısına hitap etmeyi seçmekte yanlıştı. Nankör makamı, Mahkeme Konseyi'nin değerli bir üyesi olan Onur Kurulu'na saygısızlıktı. Çünkü komün meclisi yasal olarak oluşturulması gereken bir birim değilse de, mevcut yapısı bir kurumsal istişare misyonu yüklemiştir. Son yıllarda yönetim kurulu toplantıları iki ayda bir olmaktan üç ayda bire, şimdi ise yılda sadece 3 defaya düşürüldü ve mütevazi dekora sahip boş stadyumlarda düzenleniyor ve insanları gelmekten caydıracak bir yer napolyonbet giriş olmaktan kaçınıyor. Diğer büyük kulüplerde bu toplantılar  yılda 12 kez, ayda bir ve diğer 6 kez de iki ayda bir çok medeni ve uygun bir ortamda yapılıyor. Yönetim, sonuncusu 25 yıldır kulübe üye olan üyelerine 100-150.000 TL ödeyerek ayrılanlara 750.000€ (14 milyon TL) ödemekten çekinmiyor.

Arif Poyraz, U14 Milli Takımımızın Madrid kampına damga vurdu Arif Poyraz, U14 Milli Takımımızın Madrid kampına damga vurdu

Başkan, yaptığı konuşmada, Yönetim Kurulu ile ilişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısını atadığını belirtti. Yönetim kurulu başkanı, sekreter ve saymanın sorumlulukları ilgili kanunlar ve kulübümüz tüzüğünde tanımlanmıştır. Başkan ve  başkan yardımcısı, üyelerin tüzüğü okumalarını tavsiye eder, ancak önce kendilerinin okuması gerekir. İkinci başkan için "Momentum" icat edildi. İkinci başkan görev tanımının olduğu adresi açıklamışsa bilgi eksikliğimizi gidermişiz, yanlış anladıysak özür dilemeden edemiyoruz.