Isparta'da Bu Köylere Dikkat Yarın Elektrik Kesintisi Yaşanacak Isparta'da Bu Köylere Dikkat Yarın Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Isparta'da yaklaşan 14 Mayıs 2023 genel seçimleri öncesinde siyasi partiler milletvekili aday adayları için anket çalışmalarına başladı.

Parti genel merkezleri, telefonla ve fiziki anketlerle seçmenlerin tercihlerini belirlemeye çalışıyor. İl genelinde yapılan anketlerde, seçmenlere "Kimi milletvekili olarak görmek istersiniz?" ve "Öne çıkan ilk 4 isim verebilir misiniz?" gibi sorular yöneltiliyor.

HABER32 ANKETİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Anketlerin amacı, partilerin seçim stratejileri için önemli bir araç olan kamuoyu yoklamaları aracılığıyla halkın talep ve beklentilerini tespit etmek. Bu sayede parti genel merkezleri, halkın istekleri doğrultusunda adaylarını belirleyerek seçimlerde daha etkin bir performans göstermeyi amaçlıyor.

HABER32 ANKETİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Isparta'da da birçok seçmen, anket çalışmaları kapsamında aranarak sorulara yanıt veriyor. Seçmenlerin tercihleri doğrultusunda belirlenecek aday adayları, seçimlere yönelik stratejilerini belirleyecek ve seçimlerdeki başarılarını artırmayı hedefleyecekler.

HABER32 ANKETİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN