BİYOMEDİKAL SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

17 Kalem Biyomedikal Sarf Malzemeleri mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN

:

2023/691049

1-İdarenin

a) Adı

:

SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

b) Adresi

:

DOĞU YERLEŞKESİ ISPARTA MERKEZ/ISPARTA

c) Telefon ve faks numarası

:

2462112838 - 2462112823

ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası

:

https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı

:

17 Kalem Biyomedikal Sarf Malzemeleri

b) Niteliği, türü ve miktarı

:

17 Kalem Biyomedikal Sarf Malzemeleri Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c) Yapılacağı/teslim edileceği yer

:

Süleyman Demirel Üniversitesi / Üniversite Hastanesi Biyomedikal Birimi Deposu Doğu Yerleşkesi Çünür / Isparta

ç) Süresi/teslim tarihi

:

Sözleşmenin imzalandığının, idare tarafından yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese yapılacak işe başlama talimatının tebliğinden itibaren mal teslim edilecek / işe başlanacaktır. İşe başlama tarihinden itibaren, 08.12.2023 tarihine kadar, İdarenin vereceği peyderpey siparişe müteakip, siparişte gün belirtilmiş ise istenen günde, gün belirtilmemiş ise en geç 10 (On) gün içinde mal, hastane laboratuvar deposuna teslim edilecektir.

d) İşe başlama tarihi

:

Sözleşmenin imzalanmasını takiben işe başlanacaktır.

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati

:

17.08.2023 - 11:00

b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres)

:

Süleyman Demirel Üniversitesi - Üniversite Hastanesi Başhekimliği İhale Toplantı Salonu Doğu Yerleşkesi Çünür/ISPARTA

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1.

4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler:

1-Teklif verecek istekliler, İhale Konusu ile alakalı;

a)İstekliler, teklif verecekleri tıbbi sarf malzemelerin ( KAPSAM DIŞI OLANLAR HARİÇ ) ÜTS/TİTUBB’da Sağlık Bakanlığı Ulusal Bilgi Bankası tarafından onaylanmış ürün ( barkod ) numaralarını  kalem sıra numarası belirtilerek yazacaklardır.

b)Kapsam Dışı bir ürün ise, Yüklenici firma ürünün ÜTS/TİTUBB kapsamı dışında olduğuna dair beyanını  kalem sıra numarası belirtilerek yazacaklardır.

c)Yerli Malı ürün Teklif sunan firmalar, ürünlere ait Yerli Malı Belge Numaralarını kalem ismi belirterek Yeterlilik Bilgileri Tablosuna sırayla girilecektir. Yeterlilik bilgileri tablosuna girilmeyen Yerli Malı Belgesi olan malzemeler değerlendirme dışı bırakılacaktır.

İhale Elektronik İhale olması dolayısı ile İsteklilerden istenilen yukardaki belgeleri ihale saatinden önce EKAP üzerinden e-teklif dosyası oluşturulurken Yeterlilik Bilgileri Tablosu - Diğer Belgeler kısmında kalem sıra ismi yazılmak suretiyle beyan edecektir. İstenilen ilgili belgelerin ihale Tekliflerin değerlendirilmesi aşamasında EKAP Üzerinden  ekonomik açıdan en avantajlı teklif sunan 1. ve 2. avantajlı İsteklilere tebliğ yapılarak ilgili belgeler en fazla 3 (üç) iş günü içerisinde getirilmek üzere ilgili firmalardan istenebilecektir. İdare uygun görmesi halinde diğer avantajlı firmalardan da EKAP üzerinden tebliğ yapılarak ilgili belgeler istenebilecektir. 

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

Tekliflerin değerlendirilmesi sırasında incelenmek üzere malın niteliğinin birden fazla numune değerlendirmesi yapmaya uygun olup olmadığı ile kullanım ömrü dikkate alınarak Malzemelerden en az 1 (bir)’er adet olmak üzere numune istenecektir. Gerektiğinde numune açılıp kontrol edilerek gerekli testlere tabi tutulacak olup firmalar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.

Karar verilememesi veya numunelerin karar vermek için yetersiz olduğu durumlarda istekli firmadan tekrar numune talep edilebilir.

Numunelerin hangi kalem için verildiğinin silinmez bir kalemle numune poşetinin veya ambalajının üzerine istekli firma adı, ihale listesi sıra numarası yazılmış ve kaşelenmiş olması gereklidir.

Numune sunulması istenilen kalem/kalemler için uygun bulunan ürünlerden en az bir adet numune sözleşme süresi sonuna kadar idarede muhafaza edilecektir.

İhaleden elenen kalemler veya ihale kalemi iptal edilenlerin  Sözleşme  imzalanmasına müteakip 2 ay içerisinde geri alınmayan numuneleri idare tarafından kullanılacak olup, firmalar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

#ilangovtr Basın No ILN01866485