Bize destek olan arkadaşlarımız var” dedi. Ahmet Nur Çebi, son dönemde özellikle basketbolun performansındaki düşüklük nedeniyle yapılan eleştirileri değerlendirerek, "Amatör sporda basketbol biraz karışık. Amatör, karga mı, kuş mu belli değil. Amatör de değil, kalifiye de değil." .Salona gidiyorsunuz 5-10 kişi getirip salonu dolduruyor ikmalinizi kendiniz yapacak bir yer buluyorsunuz.Giriş yapan kişinin verdiği giriş ücretine güvenlik görevlisi ücreti dahil değil. Basketbolda başarıya iki açıdan bakılmalıdır. Puanlama söz konusu olduğunda yanlış bir süreç var. Bir şeyi başarmak istiyorsanız, biraz acı çekmesini bilmeliyiz. Rekabete bakarsanız ya büyük sponsorlar ya da kurumsal  takımlar var. Bunların arasında Beşiktaş kendi camiasının yodabet desteğiyle kendini kurabilir. İlk Akatlar  dolacak, giriş gelirleri artacak ve sponsorlar  bu ilgiye karşılık olarak yönlendirme ücretlerini artıracaklar. Bu basketbol sonuçları kısa sürede iyileştirilir. Geçen yıl Bandırma'dan aldığımız küçük çocuklar sayesinde takımın nasıl  ivme kazandığını gördünüz. Bazıları NBA'e gitti. Bu oyuncuları satış fiyatının neredeyse %5, %10'una aldık. Bandırma'dan 14 küçük çocuğu yanımıza aldık. Bu çocukların kıymetini göreceksiniz. Bu oyuncularla büyüyeceğiz. Uzun yıllardır yurt dışından getirilen basketbolculara yılda 35-40 milyon lira açık planladık. Acı çekiyoruz ama olsun, Beşiktaş gelecekte güçlü olacak. "

Ahmet Nur Çebi'nin konuşmasının ardından amatör branşa sponsor olan firma yetkililerine plaket verildi. Galatasaray, Dünya Kupası tatilinde Antalya yodabet giriş  için Premier Lig hazırlıklarına devam ederken, ikinci hazırlık maçında Lazio ile karşılaşıyor. Sarı Kırmızılılar, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Millspoor'un Adana'sı ile 2-2 berabere kaldı. 2-1 mağlup olduğu maçta tek golü Galatasaray, tek golü Sulge Alpe, Lazio'nun golünü ise Luis Alberto ve Felipe Anderson kaydetti. Sarı-kırmızılı ekibin güvenilir isimleri Bayram ve Baran ısınma hareketlerinde sakatlandı. Galatasaray, Fransa temsilcisi ile dostluk programını 16 Aralık Cuma günü Toulouse'da sonlandıracak.

Galatasaray'ın Lazio ile  hazırlık maçı başladı. Galatasaray 4. dakikada  Alper Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray'ın hücumu gelişiyordu, Mitscher ortadan açıkta kalan Mata'ya pas verdi, İspanyol orta pas yaptı, Surge Alpe filelere şutunu çekti ve Sarı-Kırmızı Ordu 1-0 öne geçti.

Başkan Aydoğmuş: "Yozgat spor alanında daha da ileriye gidecek" Başkan Aydoğmuş: "Yozgat spor alanında daha da ileriye gidecek"