Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren Tatilox Kurucu Ortağı Fırat Çavğa, yılbaşında bungalov fiyatlarında üç kat artış öngördüklerini açıkladı.

Tatilox'un verilerine göre, yılbaşı tatili için en çok tercih edilen bölgeler arasında Sapanca, Karadeniz, Kapadokya, Mersin, Kahramanmaraş, Ege ve Güneydoğu bulunuyor. Bu bölgelerdeki bungalov fiyatları ise kiralama dönemi, evin konumu ve yapısı gibi faktörlere bağlı olarak değişiyor.

Çavğa, Sapanca'da günlük iki kişi için 1.750 TL ile 5 bin TL arasında değişen fiyatlarla bungalovların bulunduğunu belirtti. Diğer bölgelerdeki fiyatları şu şekilde sıraladı:

Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu
  • Karadeniz Bölgesi: Bin 500-3 bin 500 TL
  • Ege Bölgesi: Bin 400-3 bin TL
  • Antalya Bölgesi: Bin 500-3 bin 500 TL

Bungalov evlerde konaklamayı düşünenler, şehrin gürültüsünden uzak, sakin bir tatil alternatifi arayanlar için yeni yılın vazgeçilmez adresleri arasında yer alıyor. Yoğun talep nedeniyle bungalov fiyatlarında artış beklenirken, bu özel konaklama seçeneğinin yeni yılda da popülerliğini koruması bekleniyor