BURDUR - Burdur merkez Düğer köyünde yaşanan bir tartışma sonucunda Ayşe Işık (28), eşi İsmail Işık'ı (32) av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Cinayetin ardından Ayşe Işık, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kendini ihbar etti. Burdur'da meydana gelen bu olay, halk arasında büyük bir infiale neden oldu.

10 yıllık evli ve 3 çocuk sahibi Ayşe ve İsmail Işık çifti, sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddeti arttıkça Ayşe Işık, evde bulunan 'çift kırma' tabir edilen av tüfeğiyle eşine ateş etti. İsmail Işık, vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle yerde hareketsiz bir şekilde kalırken, Ayşe Işık olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ambulans talep etti.

İhbar üzerine sağlık ekipleri ve jandarma olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde İsmail Işık'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. İsmail Işık'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

On Binlercesini Gölete Saldı On Binlercesini Gölete Saldı

Ayşe Işık ise jandarma ekipleri tarafından Hacılar Jandarma Karakolu'na götürüldü. Köyde güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

Burdur'da meydana gelen bu cinayet olayı, halk arasında büyük bir şok ve üzüntüyle karşılandı. Olayın detayları ve sebepleri henüz netlik kazanmamış olsa da, cinayetin yaşandığı köyde endişe ve tedirginlik hakim durumda. Yetkililerin soruşturmayı titizlikle yürüttüğü ve adil bir şekilde sonuçlandırılacağı belirtildi.

Cinayetin ardından Burdur'da güvenlik önlemlerinin artırıldığı ve olayın çözülmesi için çalışmaların yoğunlaştığı bilgisi edinildi. Toplumda cinayet olayının etkisi uzun süre hissedileceği ve yetkililerin benzer vakaların önüne geçmek için daha fazla çaba sarf etmesi gerektiği vurgulanıyor.