IGC Bayan Gazetecileri unutmadı 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, bayan gazetecilere hediye ve Gül takdiminde bulundu. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dün İlimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Kadınlar Günü dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş bayan gazetecileri unutmadı ve onlara günün anısına  fincan takımı ve gül hediye etti. Beraberinde Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz ve Duayen Gazeteci Nasuh Özkan ile birlikte bayan Gazetecilerin görev yaptığı basın kuruluşları tek tek ziyaret edilerek bayan meslektaşlarımıza özenle hazırlanan hediyeler verilirken ayrıca gül takdiminde de bulunuldu. 
İlk olarak Kanal 32 Televizyonu ziyaret edilerek buradaki bayan Gazetecilerin Kadınlar Gününü kutlayan IGC Başkanı Mustafa Baş daha sonra hediyeleri takdim etti. Kanal 32 Haber Müdürü İsmail Altunbaş’da nazik davranışından dolayı Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a teşekkür etti. 
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve beraberindekiler ikinci adres olarak Çözüm Gazetesini ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Sümeyra Akpınar’ın Dünya Kadınlar Gününü kutladı ve hediyeleri takdim ettiler. Çözüm Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sümeyra Akpınar, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a nazik davranışından dolayı teşekkür ederek, “Bizleri böylesine anlamlı bir günde hatırlayıp günümüzü kutlamanızdan ve hediyelerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar Isparta Basının da hiç alışık olmadığımız bu davranışınızdan dolayı size ayrıca teşekkür ediyorum. Bir kadın Gazeteci olarak 8 Mart’ta hatırlanmak güzel bir şey, bu güzel hediyelerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.  
Daha sonra Haber Gazetesine geçen Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve beraberindekiler burada görev yapan başta Gazeteci ve Televizyoncu Ruzin Azerhan olmak üzere diğer bayan gazetecilere hediyelerini takdim etti. 
IGC heyeti son olarak  Demokrat Gazetesini ziyaret ederek buradaki bayan gazetecilere hediyelerini takdim etti. Bayan Gazeteciler  Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a bu nazik ve naif davranışından dolayı teşekkür ettiler. 
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş daha sonra Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde Bayan Gazeteciler Arzu Erkorkmaz, Elif Akgül ve Filiz Atmaca’ya hediye ve gül takdiminde bulundu. 
BAYAN MESLEKTAŞLARIMIZI
UNUTMAYARAK BİR İLKİ
GERÇEKLEŞTİRDİK… 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Ailelerimizin vazgeçilmez temel taşı olan bayanlarımızın haklarını ödeyebilmemiz mümkün değil. Biz de 8 Mart dolayısıyla Bayan Meslektaşlarımızı unutmadığımızı göstermek ve onların bu mutlu gününü kutlamak adına ziyaretlerde bulunduk ve bayan meslektaşlarımıza çeşitli hediyeler takdim ettik. Isparta Gazeteciler Cemiyetinin geçmiş yönetimlerinde hiç yapılmamış bir uygulamayı gerçekleştirerek bayan meslektaşlarımıza çam sakızı çoban armağanı hediyeler ve gül takdim ettik. Biz görevde olduğumuz sürece sadece kadın meslektaşlarımıza değil tüm meslektaşlarımıza bu tür sürprizlerimiz olacak. Bu vesile ile tekrar 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.
EOB BAŞKANI AHMET 
TURAL’DA BAYAN
GAZETECİLERİ UNUTMADI… 
Bu arada Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural’da Bayan Gazetecileri 8 Mart Kadınlar Günü’nde unutmadı. Tural, bayan esnaflara hediye ettiği  şallardan Isparta Basınında görev yapan bayan gazetecilere de hediye etti. Birlik Başkanı Tural’ın Bayan Gazetecilere hediyesi olan şallar Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş tarafından bizzat bayan gazetecilere  dünkü ziyaretler sırasında takdim edildi. Bayan Gazeteciler de bu nazik davranışından dolayı IGC Başkanı Mustafa Baş aracılığıyla Birlik Başkanı Ahmet Tural’a teşekkür ettiler.

Kontrollü Kavşakta Korkutan Kaza Kontrollü Kavşakta Korkutan Kaza