Nisan Ayında Marketlerde En Çok O Zamlandı Nisan Ayında Marketlerde En Çok O Zamlandı

İyi Parti 27. dönem milletvekili Aylin Cesur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oyların çalındığını iddia etmeye devam ediyor.

Vekilliği döneminde TBMM'de sadece Battık, bittik söylemleriyle gündemde kalan, Vekilliği süresi boyunca çok az Isparta'da bulunan Aylin Cesur, oyların çalındığını iddia etti ve yarınki seçim için Kılıçdaroğlu'na destek istedi. 

WhatsApp Image 2023-05-27 at 19.02.12

(1) TC no, dosya no, sandık no, isim, adres, ana-baba adı, telefon dahil tüm yazılı bilgilerle Salı günü yaptığımız başvurumuz yuksek secim kurulu’nda, ne hikmetse Cuma’ya kadar bekletilerek, ne sebeptense(!) saat 17’de görüşülerek reddedildi.

Ret gerekçesi de somut delil sunulmamasıymış (!) Onca bilgi-belge somut delil değilmiş ve illa mahkeme kararını isterlermiş. İstanbul seçimleri veya eş bir çok itirazda istemeyen YSK’nın isteyesi tuttu, tam da 28 Mayıs Seçim Öncesi, Cuma ve saat 17’de, mahkeme kapandıktan sonra!

Bir tuşla ilgili dosyanın kararını istemeye tenezzül etmediler ve Isparta Halkı’ndan kanıtlarıyla sunulan çalınan oylar çalınmış mı bir bakma gereği dahi duymadılar.  Biz seçimi kazandıktan sonra sandıkların tümüne itiraz ederek kaybettiklerini tescil edip, geceyarısı YSK’dan konum atıp, daha yurt dışı oylar sayılmadan “biz yurt dışı oylarla kazanacağız” diyenlerin, usulsüzlükleri, çalmaları, hırsızlıkları sunduğumuz dosyayı inceleme gereği duymadan seçime olduğu gibi mahkemeye de şaibe bulaştırmaları şaşırtmadı.

Haftasonuna getirip verdiği bu kararla da gördük ki #ysk hükümetin mahkemesi. Biz bize düşeni yapmaya, demokrasi yolundaki siyasi mücadelemize devam etmeye kararlıyız, yılmadık, yılmayacağız!.

İşte onun için yarın sandığa gideceğiz ve oyumuzu Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğiz.