Cloaker, web sitelerin içeriklerini Google veya diğer web sitelerine ait bot uygulamalarından gizlenmesini sağlayan bir yöntemdir. Tüm web siteleri özellikle google tarafından bot uygulamaları sitenizi sürekli ziyaret etmektedirler. Cloaker sistemi sayesinde ise cloaker yardımı ile web sitenizdeki gerçek içerikler gizlenir ve botlara ise farklı içerikler gösterilir., bu sayede sitenize giren gerçek kişiler giriş yaptığında onlara gerçek içerikler gösterilir. Cloeker teknolojisinin temel amacı web sitesinin gerçek arayüzünün gösterilmesidir. Arama motoru algoritmaları siteye aykırı olan istemediğiniz içerikleri engeller.

Facebook Cloaker

Sosyal medya uygulamalarından biri olan Facebook her geçen gün artan üyeleriyle ve gelişen arayüzüyle kullanıcıların en çok tercih ettiği bir sosyal medyadır. Bu alanda sitenizin reklamları facebook cloaker sayesinde en üst sıralara çıkartılabilir ve potansiyel müşterilerinize doğrudan ulaşmanızı sağlar. Cloaker sistemi sayesinde Cleoker servisi kullanarak cloaker satın al sizin için tercih edilebilir kalitededir.

Cloacan sistemi ile cloaker sitenize yapılan girişleri raporlama ekranından kolayca takip edebilirsiniz. Ziyaretçi kayıpları minimum seviyede tutarak reklam performansınızı artırabilirsiniz. Sadece bir kaç tıklama ile çok kolay bir şekilde cloaker linkiniz kullanıma hazır hale gelir. Özel filtrelemeleri ile botlara asla geçit vermez. Facebook gibi sürekli olarak kendini geliştiren ve gizliliğe önem vererek reklamlara pek geçit vermek istemeyen zor bir sosyal medyada neredeyse imkânsızı imkânlı hale getirdik Facebook botları faaliyete geçtiğinde reklamlarımızın üst sırada görünmesi ve bunun için yaptığımız işlemler özenli bir dikkat ve zamanında müdahale gerektirir.

Cloacan Cloaker

Cloacan Cloaker sistemi kaliteli bir cloaker alt yapısıyla size müşteri potansiyelinizi artırma konusunda oldukça fazla zaman ayırtır. Google ve Facebook gibi devlerin botlarını iyi tanıyarak zamanında müdahale edebiliyoruz. +18 ve rahatsız edici reklamların sitenizde reklam vermesine asla izin vermiyor.

Bu güne kadar birçok müşteriye sorunsuz bir şekilde hizmet vermeyi başardık, tüm müşterilerimize özel link oluşturarak sadece müşteriye özel yaptık, kullanılan linki başkası için tekrar kullanılmamak üzere müşteriye verildi. Cloakan facebook cloaker tüm ihtiyaçlarınız için tasarlanmış %100 etkili ve çalışır durumda olan güvenilir cloaker sistemi sunmaktadır. Sizde Cloakan sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Otomobil fiyatlarında tüm gözler 7 Temmuz’da Otomobil fiyatlarında tüm gözler 7 Temmuz’da