18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıldönümü nedeniyle Denizli’de düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı

Denizli’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıldönümü nedeniyle Asri Mezarlıkta tören düzenlendi. Törene, Denizli Valisi Hasan Karahan, 11 ’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekilleri, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık, Denizli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal ve Saygı duruşunun ardından, yapılan konuşmalarda vatandaşlar duygusal anlar yaşarken, Denizli Valisi Hasan Karahan anı defterini imzaladı. Daha sonra şehitlikte Kur’an-I Kerim okunurken, Vali Karahan ve Denizli protokolü şehitliğe karanfil koyarak şehit yakınları ile selamlaştı.