WhatsApp, ses kaydı gönderir gibi video göndermenize olanak sağlayacak!

WhatsApp iOS ve Android'de yeni kısa video mesaj özelliğini yayınlayacak. Böylelikle kullanıcıların anlık olarak video çekip karşı tarafa mesaj göndermesi kolaylaştırılacak.

Meta'nın sahip olduğu anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın, iOS ve Android cihazlarda 60 saniyeye kadar kısa videolar paylaşma olanağı getiren video mesajlar adlı yeni bir özellik başlatmayı planladığı bildiriliyor.

Bu özellik şu anda seçilmiş beta test kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor ve önümüzdeki haftalarda kademeli olarak daha fazla kullanıcıya sunulacak.

WhatsApp, İnternetsiz İletişim İmkanı Sunacak WhatsApp, İnternetsiz İletişim İmkanı Sunacak

image

SES KAYDI GÖNDERİR GİBİ VİDEO GÖNDERİLECEK

Bu özellik sayesinde, 60 saniyeye kadar kısa videolar paylaşmak mümkün olacak ve kullanıcılara videolarla hızlı bir şekilde iletişim kurmanın gelişmiş bir yolunu sunacak.

WABetaInfo yayınlamış olduğu haberde, "TestFlight uygulamasından erişilebilen en son iOS için WhatsApp beta 23.12.0.71 güncellemesini ve Google Play Store'dan Android için WhatsApp beta 2.23.13.4 güncellemesini yükledikten sonra, WhatsApp'ın bazı şanslı beta test kullanıcılarına video mesajları kaydetme ve gönderme özelliğini sunduğunu keşfettik" dedi.

Ses kaydı göndermek için mikrofon düğmesine basılı tutan kullanıcılar, bu düğmenin bir video kamera düğmesine dönüşmesi durumunda, artık video mesajları kaydedip gönderebilecek.

Bir video mesajı gönderdiğinizde veya aldığınızda, ekteki ekran görüntüsünde gösterildiği gibi sesi dinlemek istiyorsanız videoya bir kez dokunarak büyütmeniz gerekecek.