Arif Poyraz, U14 Milli Takımımızın Madrid kampına damga vurdu Arif Poyraz, U14 Milli Takımımızın Madrid kampına damga vurdu

"Şampiyon olsaydık, yayın haklarından  10 milyon dolar kazanamazdık. 32 milyon ila 33 milyon dolarımız buradan geliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray için 3 yıllık yayın hakkı kaybımız 30 milyon dolar. "Enflasyon gurur duyulacak bir şey değil. Beni, ekibimi ve arkadaşlarımı yıpratıyor. Ödenmemiş borcu eritiyor bir nevi. " 1 yıl önceki 100 liranız yine 100 lira ise; 100 reel golvar lira borcun yok 100 nominal lira borcun var." Bu çok önemli." Beşiktaş'ın borcunun 6 milyar 264 milyon 803 bin 267 lira olduğu açıklandı. Beşiktaş Denetim Kurulu Üyesi Cem Sezgin, "Son 9 ayda yüzde 28 arttı. Net borç yüzde 23 arttı. Alacaklarımız aynı dönemde yüzde 176 arttı. Enflasyon oranı yüzde 176 arttı" dedi. dönem yüzde 152 oldu." açıklamasını kullandı.

" Bu, bir süre önce topluluğumuzun devam etmemizi istediğine dair iyi bir duyguya sahip olduğumuz anlamına gelir. Siz Beşiktaş'ı bize  emanet edin, ben de kendimi size emanet ediyorum. Son 3 ayda 3 kez beni  kulüpten atmaya çalıştılar. Beşiktaş'ı satın almak isteyenlere söylediklerimden dolayı bir arkadaşımız  seçime katılmak için kayıt masasına gitmemem için beni disipline etmek istedi. " Söyle. "Ardından 30 Ekim'de  tweet attım. Genç bir arkadaşımız yine cumhurbaşkanına hakaret ettiğim için onu cezalandırmaya çalıştı. Ben kimseye hakaret etmiyorum. Hakareti hak etmediklerinden değil. Ne okuduğunu ne de benim ifade edemediğimi golvar giriş anlamıyorum. "Bu yönetim Şenol Hoca'yı gönderdi, şimdi geri getiriyor, sen neden gönderdin diye Cumhurbaşkanı'na hakaret ediyor" dediler. Profesör Şenol  önceki yönetimden ayrıldı. Üçüncüsü, Haluk Karakurt tarafından disiplin cezasına çarptırıldım. Haluk, bence yol kazaları atılmaması gereken adımlara yol açıyor. ” “Fikret Orman'ın başkanlığı döneminde  bazı şeyleri görüştük. Ama ne yazık ki bu başkanla bu tartışmaları noktaladık. Anlıyorum ama kabul etmiyorum. Cumhurbaşkanımız bana vekilini gönderdi ve milletvekili bana 'Cumhurbaşkanına karşısın' dedi. Başkana karşı olmam imkansız ama ben ne düşünüyorsam onu ​​söylüyorum ve o yüzden bu koltuğu aldım.