İşsiz olduğunu belirten bir kişi, Eğirdir Kalesi'ne çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki Eğirdir Kalesi'ne çıkan Kamil F. (32), 7 aydır işsiz olduğunu belirterek, intihar edeceğini söyledi. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı.

Polis ekiplerinin çabalarına rağmen Fıratoğlu ikna olmayınca olay yerine Eğirdir Kaymakamı Yalçın Yılmaz ve Emniyet Müdürü Alper Aygül geldi.

Kendisini ikna etmeye çalışan Kaymakam Yılmaz'a "Ben sizden iş istemiştim. Neden bana iş vermiyorsunuz? Beni bu duruma düşürenler utansın. Namusumla, şerefimle para kazanmak istiyorum" diye seslenen Fıratoğlu, eşi ve çocuklarının olay yerine gelmesi ve kendisine iş sözü verilmesinin ardından intihardan vazgeçti.

Olay yerinde bekleyen ambulansa alınan Fıratoğlu, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine götürüldü.

Fıratoğlu'nun iş için kaymakamlığa başvurduğu, kaymakamlığın kendisine seyyar bir araba yaptırdığı ancak belediyenin seyyar araba ile satış yapmasına izin vermediği ileri sürüldü.