Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adana İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen liselerarası "İş Fikrimiz Geleceğimiz" konulu Makale Yarışması'na katılan öğrencilerden ilk 50'ye girenlere Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi tarafından bir günlük "İş Geliştirme" eğitimi verildi.

Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis salonunda, ABİGEM İş Geliştirme uzmanlarından Aytekin Ağır tarafından verilen eğitim süresince öğrenciler çalışma yaşamında neler yapmak istedikleri ve hangi alana yönelmek istediklerine ilişkin görüşlerini paylaştılar.

Bir günlük eğitimin sertifika dağıtım töreninde; ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atila Menevşe, Yönetim Kurulu üyeleri Tarkan Kulak, Mehmet Şahbaz, Ali Cerit, Naci Heybeli, Gürsel Tanrıver, Genel Sekreter Ahmet Nevruz ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adana İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Yılmaz da hazır bulundu.

Törende konuşan ATO Başkan Yardımcısı Atila Menevşe, girişimcilik ruhunun genç yaşta eğitilmesinin başarıyı da beraberinde getireceğine işaret ederek, "Gençlerimiz bu eğitimle birlikte okul sonrası dönemdeki çalışma yaşamına ilişkin planlarını projeye dönüştürdüler. Yarışmaya katılan öğrencilerimizin birbirinden parlak fikirler sunması, Atatürk gençliğinin gelecekte neler yapabileceği adına bizleri çok sevindirdi. Hepsine şahsım ve Adana Ticaret Odası adına teşekkür ediyorum" dedi.