Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı

Özellikle enflasyon ve hayat pahalılığı, otomobil piyasasındaki fiyatları artırmıştır. Bu yüksek fiyatlar karşısında birçok vatandaş araç almakta zorluk yaşamaktadır. Ancak otomotiv sektöründeki kampanyalar, fiyatlar konusunda bir nebze umut ışığı olabilir.

Ekim ayı, birçok otomobil üreticisi için fırsat kampanyalarının son günlerini işaret ediyor. Opel, Ekim ayında cazip kampanyalar sunan markalardan biri. İşte Opel'in Ekim ayı kampanyası hakkında tüm detaylar:

  • Opel modelleri için 200 bin TL'ye kadar 12 ay vadede yüzde 0.99 faiz oranı sunulmaktadır.

Kampanya kapsamında yer alan bazı araçlar şunlardır: yeni Opel Corsa, yeni Opel Corsa Elektrik, Opel Mokka, Opel Mokka Elektrik, yeni Opel Astra, yeni Opel Astra Elektrik ve Opel Grandland modelleri için 300 bin TL'ye kadar 12 ay vadede yüzde 0.99 faiz oranı geçerlidir. Ayrıca, Opel Combo Cargo ve Opel Vivaro modelleri için KOBİ'ler için özel olarak 200 bin TL'ye kadar 12 ay vadede yüzde 1.99 faiz oranı uygulanmaktadır. Opel Crossland, Opel Combo Life ve Opel Zafira Life modelleri için de 250 bin TL'ye kadar 12 ay vadede yüzde 1.99 faiz oranı geçerlidir.

Bu kampanya sayesinde, 715 bin TL değerindeki araçlar için uygulanan kredi ile 515 bin TL'ye peşin fiyatına araç sahibi olabilirsiniz. Ancak kampanyadan yararlanabilmek için ön rezervasyon yapmanız gerekmektedir ve ürünlerde stok sınırlaması bulunmaktadır. Uygun fiyatlı bir araç sahibi olmak isteyenler için bu kampanyalar cazip bir seçenek olabilir