Doğa ile İç İçe: Tiny House'larla Açık Havada Mükemmel Yaşam Doğa ile İç İçe: Tiny House'larla Açık Havada Mükemmel Yaşam

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Çamlaraltı Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir binanın bodrum katında, elektrikli battaniyenin neden olduğu yangın sonucunda 1 yaşındaki Masal Yıldırım hayatını kaybetti. Yangından yaralı olarak kurtulan anne Sinem Y. ve ağabey Serhat Can Y. ise sağlık ekipleri tarafından en yakın hastaneye sevk edildi.

Olay yerine yönlendirilen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almayı başardıktan sonra, sağlık ekibi yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve ardından annesini ve ağabeyi en yakın hastaneye nakletti. Ancak, Masal'ın annesi tarafından yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Masal Yıldırım'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra, bugün Acıpayam ilçesine bağlı Apa Mahallesi'nde düzenlenen cenaze töreninde Masal bebek son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazının ardından Masal Yıldırım, Apa Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.