Boss Çelik Kapı markası ile sunulan villa kapısı özgün tasarımları ve yüksek kaliteleriyle müşterilerin beğenisini kazanıyor. Villa kapısı seçiminde tamamen özgürsünüz, çünkü Boss Çelik Kapı, ölçü ve renk gibi tüm detayları sizin istekleriniz doğrultusunda projelendiriyor. Her villanın karakterine uygun özel üretim villa kapılarıyla evinizin girişine estetik bir dokunuş yapabilirsiniz.

YSK, kesin seçim sonuçlarını pazartesi günü açıklayacak YSK, kesin seçim sonuçlarını pazartesi günü açıklayacak

Boss Çelik Kapı'nın villa kapısı modelleri arasında, yağmura ve dış etkenlere tam dayanıklı kompozit villa kapıları ve kompakt lamine villa kapıları yer alıyor. Eğer doğallıktan hoşlanıyorsanız, doğal ahşap giydirme villa kapıları da seçenekleriniz arasında bulunuyor. Ürünlerinin tamamı paslanmaz çelik iç gövdeye sahip olmasıyla güvenilir ve son derece güçlü yapıdadır.

Boss Çelik Kapı Ürünleri

Boss Çelik Kapı'nın en uygun villa kapı fiyatları ve modelleri sadece estetik ve güvenlikle sınırlı kalmıyor, aynı zamanda yüksek performanslı ısı ve ses yalıtımı da sağlıyor. Özel olarak geliştirdikleri ısı yalıtım bariyerleri ve kapının içinde yer alan ısı odaları sayesinde, dışarıdaki sıcaklık ve sesin içeri girmesi engelleniyor. Böylece evinizde huzurlu ve sessiz bir ortamın keyfini çıkarabilirsiniz. Villa kapılarında ayrıca kanat ve kasa kısmında yer alan çift fiti kanalından geçen kauçuk conta sistemleri kullanılıyor. Bu sistemler hem kapının sessiz kapanmasını sağlamakta hem de ekstra bir ısı yalıtımı katkısı sunmaktadır. Böylece enerji tasarrufu sağlayarak çevreye ve bütçenize katkıda bulunabilirsiniz.