Timur, Fenerbahçe'nin ligden çekileceğine dair tartışmaları yersiz bulduğunu belirtti. Timur, “Fenerbahçe’nin ligden çekileceğini düşünmüyorum. Ama bu kendi kararlarıdır, neden böyle şeyleri tartışıyoruz” dedi.

Timur, hakemlere de seslenerek, "Türk hakemlerine seslenmek istiyorum, 10 hafta kaygı korku yerine cesur ve cesaretli olsunlar" diye konuştu. Ayrıca, Türk hakemlerinin performansını değerlendirmek için yabancı bir hakemin bir yıl boyunca görev alması önerisinde bulundu.

Galatasaray'ın gündeminin sadece şampiyonluk olduğunu vurgulayan Timur, “Mayıs ayı ile ilgili tek gündemimiz hakkımızla şampiyon olmak. Herkesin böyle düşünmesi gerekiyor. Başka bir gündemimiz yok. Başka hiçbir konuda konuşmamamız lazım” şeklinde konuştu.

Kulüpler Birliği'ne başkanlarının katıldığını belirten Timur, Ali Koç'un istifa kararıyla ilgili bir yorum yapmadı. Ancak, Fenerbahçe'nin 2 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü toplantısına yönelik olarak, "Fenerbahçe'nin ligden çekileceğini düşünmüyorum. Başka takımlar da haksızlık yaşadığını dile getiriyor. Türk hakemlerinin daha cesur olmaları gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Son olarak, transfer döneminde alınan Hakim Ziyech'in durumu hakkında da bilgi veren Timur, “Belli dönem iyi bir performans aldığımız, belli dönem alamadığımız oyuncularımız var. Ziyech de bunlardan birisidir. Biz tercihe göre oyuncu alıyoruz. Şu oyuncuyu alalım diye bir şey yok” şeklinde konuştu.

Isparta'da bugün ( 9 Mayıs 2024) vefat edenler Isparta'da bugün ( 9 Mayıs 2024) vefat edenler

Haber Merkezi