Erken Rezervasyon Otelleri Neler Vaat Eder?

Türkiye; 2018 yılından bu yana ciddi bir ekonomik kriz ile karşı karşıya! Amerikan Doları ve Euro’nun Türk Lirası karşısında hızlı bir şekilde değer kazanması yüzünden neredeyse her sektörde ciddi sıkıntılar yaşandı. Bunun yanı sıra, 2020 yılıyla beraber kendisini gösteren Covid-19 ekonominin daha kötüye gitmesine neden oldu.

Yüksek faiz oranı küçük esnafı derde soktu Yüksek faiz oranı küçük esnafı derde soktu

İnsanlar; söz konusu ekonomik kriz yüzünden tatil planlarını ertelemek ya da değiştirmek zorunda kaldılar. Bunun yanı sıra, erken rezervasyonun önemi ortaya çıktı. Hatta, erken rezervasyon olmadan tatile gitmek neredeyse imkansız hale geldi.

Erken Rezervasyonun Önemi Nedir?

Erken rezervasyon; tatil yapmak isteyenler adına hayati önem taşıyor. Takdir edersiniz ki, insanlar; bilhassa Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında tatile gitmeyi tercih ediyorlar. Bu durum; otellerin söz konusu aylarda dolup taşmasına neden oluyor. Ayrıca, düşük yıldız sayısına sahip oteller dahi yoğun sezonda müşterilerinden yüksek ücretler talep ediyorlar. Tatilciler; geri adım atmak ve tüm planlarını değiştirmek zorunda kalıyorlar. Erken rezervasyon; söz konusu sorunların çözülmesini sağlıyor.

Türkiye’deki erken rezervasyon otelleri insanların tatil yapabilmelerini mümkün kılıyor. Erken rezervasyon; Kasım veya Aralık ayında başlıyor. Hatta, bazı oteller; Ekim ayında dahi erken rezervasyona izin veriyorlar. Erken rezervasyon süreci; Kasım – Aralık aylarında başlayıp Haziran ayına kadar devam ediyor. Bilhassa ilk aylarda yüzde 50 ve üzeri indirimler uygulanıyor. Bu sayede, lüks otellerde dahi çok uygun fiyatlarla kalmak mümkün hale geliyor. İndirim oranı; Haziran ayına kadar kademeli olarak azalıyor. Bu yüzden, erken rezervasyondan olabildiğince erken faydalanmak şart!

Erken Rezervasyonun Avantajları Nelerdir?

Erken rezervasyon; yalnızca Türkiye’de değil dünyanın neredeyse tüm ülkelerinde popüler olan bir seçenektir. Hem tatilciye hem de otel sahibine ciddi avantajlar vaat eder. Beş yıldızlı erken rezervasyon otelleri herkesin hayalini süsler. Bu tür otellerde kalmak adına erken rezervasyon dışında farklı bir seçenek bulunmaz. Ayrıca, erken rezervasyon; farklı konulardaki avantajları ile de dikkat çeker. Örneğin, ne zaman tatil yapacağını aylar öncesinden belirleyen bir kişinin işi çok daha kolaydır. Bu sayede, iznini ne zaman kullanacağına karar verebilir. Ailesini ve çocuklarını çok daha başarılı bir şekilde organize eder. Otobüs veya uçak biletini de çok önceden alır. Bu sayede, hem konaklama hem de yol masraflarını azaltmış olur.

Erken rezervasyon; oteller adına da önem taşır. Otel sahibi; kimlerin erken rezervasyon yaptırdığına bağlı olarak oteldeki boş oda sayısını belirler. Bu sayede, fiyat politikasında birtakım değişiklikler yapar.

Erken Rezervasyon Otelleri Hangileridir?

Erken rezervasyon otelleri; bilhassa Antalya sınırları içerisinde kendisine yer buluyor. Aşağıdaki erken rezervasyon otelleri sayesinde harika bir tatil yapmak mümkün!

  • Tui Magic Life Jacaranda
  • Nirvana Cosmopolitan Hotel
  • Sueno Hotels Deluxe Belek
  • Sensitive Premium Resort
  • Seven Seas Sealight Elite
  • Daima Biz Hotel