Kurban Bayramı İkramiyesi İçin Son Tarih Yaklaşıyor Kurban Bayramı İkramiyesi İçin Son Tarih Yaklaşıyor

Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında, Eski Sanayi, Yeni Sanayi ve Gül Sanayi Sitesi Camilerinde Cuma namazı sonrası Ahi pilavı ve helva ikram edildi.

35’inci Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Esnaf Odaları Birliği tarafından Eski Sanayi, Yeni Sanayi ve Gül  Sanayi Sitesi Camilerinde Cuma namazı sonrası halka Ahi pilavı ve helva ikram edildi. Birlik Başkanvekili İsmail Uygun ve oda başkanları, halka pilav ve helva ikramında bulundu.

Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Birlik Başkanvekili İsmail Uygun “Bugün de Cuma namazı sonrası halkımıza Ahi Pilavı ikramında bulunuyoruz. Geleneksel olarak her yıl bu etkinliği gerçekleştiriyoruz.  Ahiliğin dayanışma ilkesinden hareketle Cuma Namazı sonrası hem Yeni Sanayi hem Eski Sanayi hem de Gül Sanayi Sitesi Camisi’nde Ahi Pilavı ve helva ikramında bulunalım dedik. Ahi Evran’ın torunlarına ikramda bulunalım istedik.  Allah kabul etsin. Ahilik Haftamız ilimize esnafımıza ve sanatkarımıza hayırlar getirsin” dedi.