EV’DE  YIKILMAYA  DA  ALIŞTIK… 
                           
    PLAY-OFF derken, kırmızı çizgi üstündeyiz. 1 puan var  aramızda. Eyvah, ateş hattı… 
    Batman Petrolspor ile 34. Haftada hayati bir maça çıktık. 4 bin taraftara karşı 50 kişilik Batman’lı seyirci mücadele verdi Atatürk stadında. 

Her şey güzeldi, ancak maça iyi hazırlanmış olan rakip takımdı. Asıldı da asıldı. Ve 21. Dakikada kazandığı faul atışını nefis kullanan Ferdi sol ayağıyla kalemize gönderdiği füze filelerimize takıldı. 0-1  Yıkıldık… 

Sonra reaksiyon gösterdik. Cem’le, Hüseyin Afkan’la ancak sonuç gelmedi. 
Hayati maçın,  hayati hatasını Batman’lı Gökhan Köseoğlu yaptı ve 2. Sarı kartı alıp takımını 10 kişi bıraktı. Bakınız, dakika 26 geriye 64 dakika  kaldı.  4+6:10  dakika da  uzatmaları ekleyin, tam 74 dakika 10 kişiye 11 kişi oynadı… 

47. Dakikada Batman mayın tarlasında, Osman Torun’a 18 içinde temas var ve kendiliğinden düşmedi ancak Denizli bölgesi A klasman hakemi Feridun Daldaşpozisyona  inanmadı, penaltıyı es geçti. Ve takdir haklarını hep rakip takımdan yana kullandı.

Kısaca yardım  beklemedik, birazcık adalet istedik,  hak istedik… Çünkü, biz  ev sahibiydik…  
Anlayamadığımız diğer bir konu bizim futbolcuların isteksizliği, basiretsizliği ve vurdumduymazlığı oldu. Yahu hayati bir maç bu. Var olma veya olmama maçı. 

Siz, profesyoneller  bu kadar sorumsuz olamazsınız. Ve sizin yerinizde olmak isteyen öyle insanlar ve takımlar var ki, trilyonlar harcayıp bu noktaya gelemiyorlar. Siz elinizdeki pırlantanın değerini anlayamamışsınız.

Dönelim maça. Dakika 46-56 arası öyle bir yağmur tufanı ki, saha kaygan hal aldı top kontrolü mümkün olmadı. Her an her şey olabilirdi,  oldu da. 

Nisan Ayında Marketlerde En Çok O Zamlandı Nisan Ayında Marketlerde En Çok O Zamlandı

 90. Dakikada, kontradan 2. Golü bulan yine misafir takım oldu. Bir kez daha yıkıldık… 
Eh. 90+5’te Bahattin Berke’nin golü gelse de çok geç kaldı ve  hiçbir derde merhem olmadı ve kaybettik. 

Evde kaybetmeye de alıştık, be dostlar. Önce evimiz yıkılmaz kaleydi, şimdi kaleyi fetheden şen dönüyor ilimizden. Hüzünleri yaşarken, sevinçleri unuttuk.

Tabii ki taraftarlarımız da 2. Golden sonra  yönetim istifa, Hakan hoca istifa dediler. Isparta 32 spor takımının genleriyle oynamayacaksınız kardeşim. 

Cemal Kızılateş bu takımın ilk 11 kişilik kadrosunda olmalı. Forvet değişikliği içinde  onca zaman beklemeye ne gerek var…  Anlaşılır bir durum değil. 
Herkes play-off hedefi beklerken, kaybede kaybede kırmızı çizgiye kadar gelip dayanmak çok acı… 

Nereden, nereye… Şimdi kaldı 2 hafta. Ya çıkış yolu bulup, bu ligde kalacağız ya da 3. Ligin yolunu tutacağız. (Batman’ı yensek onlar ağlayacak, biz gülecektik. Tersi oldu.)
Önümüzde 14 günlük yoğun bakım dönemi var. 

Takım performansı ve niyeti skoru-sonucu  belirleyecek. Konu bu kadar açık ve net. Bekle ve gör… 
                                                                                           Saygılarımızla.