Dört mevsimin vazgeçilmezi olan elbiselerde ihtiyacınız olan özel tasarımlarsa sizin için doğru adres EYYO’dur. EYYO, geniş ürün yelpazesinde yer alan özgün tasarımlarla adından söz ettirmeyi başaran bir markadır. Rahatlığı ve şıklığıyla kadınların her zaman gözdesi olan elbiseleri, sonbaharda da kıllanabilmeniz için farklı kesimler, sezona uygun kumaş türleri ile buluşur. Şık kadın elbise çeşitleri arasında yer alan triko, deri, kot, kadife gibi daha kalın yapıda kumaş türlerine sahip ürünler, sezona uygun kesimlerle tasarlanır. Kapalı mekânlarda düzenlenen organizasyonlar ve ofis kullanımı için ince kumaş yapısına sahip modelleri de her mevsim tercih edebilirsiniz.

Sonbahar Elbise Koleksiyonunda Öne Çıkan Tasarımlar

Tüvit kumaş, gömlek yaka, kap yaka ya da göz alıcı pencere detayları… Her biri EYYO’nun sonbahar koleksiyonunda bulunan parçalardandır. Etek ucunda bulunan yırtıklarla tarz bir görünüme kavuşan trikolar, günlük kullanıma uygun yapıdadır. Omzu açıkta bırakan boğazlı miniler ise sık sık davetlere katılanlara özel bir tarz oluşturur. EYYO kadın elbise modellerinde pencere detayı farklı noktalarda kullanılır. Karın bölgesinde, belin yan kısmında açılan pencereler, dekolte sevenlere hitap edecek türdendir. Asimetrik kesimler de sonbahara uygun bir model arayışında olanlar için uygundur. Kare yakalı, uzun kollu ve mini boyda olan kıyafetler; çizmeler ve kovboy şapkaları ile çok şık bir kombin oluşturur.

Sonbahar Elbise Koleksiyonunda Öne Çıkan Renkler

Siyahtan beyaza, kahverengiden fuşyaya aradığınız tüm renk seçeneklerini EYYO’da bulabilirsiniz. Klasik siyah rengiyle öne çıkan deri elbiselerde bile size birbirinden farklı alternatifler sunulur. Ekoseli, çizgili, leopar desenli ve çiçekli gibi farklı tasarımlar da sadelikten çıkarak stiline hareket katmak isteyenler için kurtarıcı niteliğindedir. Retro giyim tarzından hoşlananlar, etnik desenlere yönelebilir.

Eyyo’da Cazip Fiyatlar ve Sonbahar Özel İndirim Fırsatları

Kadın giyimde öncü olan eyyo özgün tasarımlarını sizlere en cazip fiyat seçenekleri ile sunar. Bu sayede gardırobunuzda istediğiniz değişikliği yapabilir ya da özel bir davet için dilediğiniz parçaları satın alabilirsiniz. Kombinlerinizi renklendirmek için aradığınız aksesuarlara da EYYO kalitesiyle sahip olabilirsiniz. Siz de hemen markanın internet sitesini ziyaret edin ve cazip fiyat avantajlarını kaçırmayın.

Otomobil fiyatlarında tüm gözler 7 Temmuz’da Otomobil fiyatlarında tüm gözler 7 Temmuz’da