Türkiye Birincisine bisiklet hediye etti Türkiye Birincisine bisiklet hediye etti

Ezeli rakipler, AK Parti Isparta milletvekilleri Recep Özel ve Sadi Bilgiç, üç dönem kuralı nedeniyle 28. Dönem için aday listelerinde yer alamadılar.

Recep Özel, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana partide yer aldığını ve 22., 24., 25. ve 27. Dönemlerde Isparta Milletvekilliği yaptığını belirterek üç dönem kuralının geniş ve istisnasız bir şekilde uygulandığını söyledi. Listelerde yer almama kararının Genel Başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirine bağlı olduğunu ifade etti. Özel, yeni adayları tebrik ederek başarılar diledi.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise aday listelerinin açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, Isparta teşkilatlarına, milletvekillerine, Belediye Başkanlarına, mahalle sorumlularına ve sandık görevlilerine teşekkür ederek, birlikte çalıştığı dava arkadaşlarına ve hemşehrilerine de teşekkürlerini iletti. Bilgiç, 23, 24, 25, 26 ve 27. Dönemlerde AK Parti Isparta milletvekili olarak görev yaptığını hatırlattı.

AK PARTİ YSK TEMSİLCİSİ RECEP ÖZEL'in AÇIKLAMASI

“BİZİM DAVA ve MEMLEKET SEVDAMIZ BİTMEZ”
Kurulma çalışmalarından itibaren içinde yer almaktan onur duyduğum kurucu il Başkanlığı, 22., 24., 25. ve 27. Dönem Isparta Milletvekilliği yaptığım AK Parti ; üç dönem kuralını geniş ve istisnasız bir şekilde uygulamış , bu kural uygulanmasa bile listelerde yer alıp almamak çok değerli Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızın takdirlerindedir. 28. Dönem için Partimizin Isparta Milletvekili adaylarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. 

TBMM BAŞKANVEKİLİ SADİ BİLGİÇ'İN AÇIKLAMASI

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, açıklanan milletvekili aday listelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

Bilgiç; ‘23, 24, 25, 26 ve 27. Dönem AK Parti Isparta milletvekilliğim süresince birlikte çalıştığım Isparta teşkilatlarımıza, milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, mahalle sorumlularından sandık görevlilerine kadar tüm dava arkadaşlarıma ve hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum’ dedi.