Beşiktaş, bağış kampanyasını tanıttı: Bırakmam Seni Bir basın toplantısı aranjör Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bağış kampasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çebi, kulübe bağış yerine getirmek isteyen taraftarların, "BIRAKMAM" yazıp, 1903'e SMS atmaları gerektiğini söyledi.  SMS ücretinin ise 20 TL olduğu açıklandı.
Çebi'nin açıklamaları şu şekilde: "Bu pandemi döneminin elbirliğiyle beraberce fazla yönde atlatılmak üzere olunduğunu görüyoruz. Sağlık görevlilerine binlerce kez teşekkür ediyorum. Gördüğünüz üzere pandemi, birbirimizden uzaktan oturmamızı gerektiriyor. Bunlar gereksinim halinde, ta fakat bu salgın bitene kadar. Sonuç itibariyle özellikle Beşiktaş'ın en kayda değer sportif faaliyetlerinden biri olan futbol takımı ve seyircili hali imkansız ışık halkası gelmiştir. Taraftarsız oynayacağımız 8 maçımız var. Cümbür Cemaat kadar biz de iddialıyız. 8 maçı galip gelmek için sahaya çıkacağımız konusunda hocalarımız ve futbolcularımızla hemfikiriz." Beşiktaş, bağış kampanyasını tanıttı: Bırakmam Seni -
"Idareli anlamda Beşiktaşımızın için 19 Mart'ta başlattığımız bağış kampanyası vardı. Pandemi nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı. Pandemi olmadan önceden de zor durumda olduğumuzu biliyorduk. Bu sebeple Beşiktaş camiasının, taraftarımızın beni her sokakta gördüğünde ısrarla, "Bağış kampanyası istiyoruz, hakkımızdır bu." söylemiyle oluşmuş bir bağış kampanyasıdır. Bu kampanyanın Beşiktaşımıza koskocoman desteği olacağına inanıyorum."
Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur