Göğüs Büyütme tedavisine ihtiyaç duyan kişiler genel olarak belirli sebeplerden sonra memesinde sarkma meydana gelen veya büyük görünüm isteyen kişilere uygulanır. Bu tedavi ile birlikte kişiler hayal ettikleri görünüme kavuşabilirler. Estetik açıdan kişileri son derece rahatsız eden sarkık ve küçük meme yapısı uygulanan bu gögüs büyütme işlemine tabi tutulur.

Göğüs Büyütme Estetiği

Kişilerde meydana gelen meme yapısı bozuklukları uygulanan göğüs büyütme işlemi ile tedavi edilebilir. Kişinin sosyal hayatına kadar etki eden bu problem zaman içinde kişinin kendine olan benlik duygusunu da yok eder. Bu sorun ile karşı karşıya kalan kimseler giyimde bile problem yaşayıp en son çare olarak göğüs büyütme işlemi yapılması uygun görülür.

Göğüs Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Kişilerde hamilelik emzirme birden fazla doğum fazla kilo verimi ve bununla birlikte yaşın ilerlemesi gibi etkenler kişide meme sarkmasını meydana getirir. Aynı zamanda kişinin vücut durumuna görede küçük olan memeler kişiyi son derece olumsuz etkiler. Estetik görünüm içinde meme yapılarını büyütmek isteyen kişiler göğüs büyütme operasyonu ile dilediği görünümü kazanır.

Göğüs Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Uygulanan meme büyütme ameliyatı iki farklı şekilde uygulanır. Bunlardan birisi yağ alma işlemidir. Kişinin belirli bölgelerinde fazla olarak bulunan yağlar liposuction işlemi ile alınır ve kişinin memesine transfer edilir. Bir diğer yöntem ise silikon işlemidir. Kişinin meme kası altına silikon koyarak meme büyütme işlemi uygulanır.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Kişilerin ihtiyaç duyduğu meme küçültme tedavisi öncesi dikkat edilmesi gereken belirli hususlar vardır. Kişiler bunlara dikkat ederek daha sağlıklı bir iyileşme dönemi ve tedavi geçirebilirler. Meme küçültme öncesi kişiler mutlaka alkol ve sigara kullanımını bırakmalı veya en aza indirmelidir. Bunun nedeni ise kişinin vücudunda bulunan oksijen miktarını sigaranın en aza indirmesidir.

Meme Küçültme Ameliyat Teknikleri

Meme küçültme ameliyat işlemi tekniği ikiye ayrılır. Bunlardan ilki kişinin meme yapısına bulunan fazla derileri almak olup bir diğer meme küçültme tekniği ise kişinin göğsündeki fazla bulunan yağları liposuction yöntemi ile kişiden alınmasıdır.

Meme Küçültme Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Meme küçültme ameliyat işlemi sonrası kişiler ağır iş ve egzersizlerden uzak durmalıdır. Bununla birlikte göğüs yapısına herhangi bir darbe almamaya dikkat etmelidir.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Meme dikleştirme ameliyatı belirli nedenler doğrultusunda kişide meydana gelen sarkık derileri toparlamak ile olur. Genel anestezi altında yapılan bu işlem genel olarak iki veya dört saat süresinde gerçekleşir. Meme dikleştirme tedavisine kişinin sarkıklık sorunu az ise silikon protez yöntemi uygulanır.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Meme dikleştirme tedavisini meme yapısı hamilelik doğum yaşın ilerlemesi gibi etkenler sonrasında sarkması ile kişilere meme dikleştirme uygulaması uygulanır.

Meme Dikleştirme Ameliyatı Kaç Yaşından İtibaren Yapılabilir?

Göğüs dikleştirme ameliyatı on sekiz yaşından itibaren sarkma gözlemlenen herkese yapılabilir. Aranan şartlardan biriside tedaviye engel herhangi bir sorunu bulunmayan kimselere uygulanmasıdır.

Otomobil fiyatlarında tüm gözler 7 Temmuz’da Otomobil fiyatlarında tüm gözler 7 Temmuz’da

Meme Dikleştirme ve Meme Büyütme Birlikte Yapılabilir mi?

Meme büyütme işlemleri tek bir anestezi altında birlikte uygulanabilir. Bu iki işlemin bir arada yapılabilmesi muhtemeldir.

Göğüs Dikleştirme Sonrası Koruyucu Sütyen Kullanımı

Kişiler tedaviden sonra daha hızlı iyileşmek adına ve ödemi azaltmak için ilk üç hafta korse kullanımına özen göstermelidir.

Meme Dikleştirme Ameliyatını SGK Karşılar mı?

Estetik bir görünüm kazandırmak amacı ile yapıldığı için herhangi bir sigorta kurumu veya SGK karşılamaz.

Meme Dikleştirme Ameliyatından Sonra Emzirebilir miyim?

Meme dikleştirme ameliyatında süt bezi ve kanallarına herhangi bir müdahalede bulunulmaz. Bu nedenden dolayı anne adayları gönül rahatlığı ile meme dikleştirme tedavisi olabilirler.