Isparta'da elektrik kesintisi (8 Mayıs çarşamba) Isparta'da elektrik kesintisi (8 Mayıs çarşamba)

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup’ta ilimizi temsil eden Ispartaspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Nazilli Belediye Spor karşısında aldığı 4-0’lık net bir skor ile hayat buldu.

Her hafta Salı günü Teknik Patron Hakan Yılmaz öncülüğünde yapılan basın toplantısı bugün saat 11.00’da kulüp tesislerinde gerçekleşti.Gerçekleşen basın toplantısına Teknik direktör Hakan Yılmaz , Genel Kaptan Serkan Demirsöken ile Futbolcular Bahadır Yıldırım ve Erdem Seçgin Katıldı.

Toplantıya  oynanan Tuzla ve Nazilli maçlarının genel bir değerlendirmesiyle başlayan Teknik Direktör Hakan Yılmaz sözlerinde şu ifadelere yer verdi;

Her zaman söylüyoruz kazara bir galibiyet almaktansa güzel oyunlu bir galibiyet almak bizler için çok önemli. Bu söylediğimiz şey nazilli maçında sahaya yansıdı. Geçtiğimiz maçlar ile son karşılaşmamızdaki istatistikleri karşılaştırdığımızda ciddi bir oranda ilerleme görüyoruz. Geçtiğimiz maçlarda ortalama takımın 90 dakika da yaptığı pas sayısı 200 iken son oynanan nazilli maçının sadece ilk 45 dakikasında 205 pas trafiğimiz bulunuyor bu oyun bizi ligde tutar fakat bizi şampiyon yapmaz taraftar mutlu , bizler mutluyuz , futbolcularımız mutlu fakat bu oyun bizi şampiyon yapmaz dedi.

Takımdaki sakat oyunculara da dikkat çeken Yılmaz;

Takımdaki güncel sakat oyuncu sayımız 8’e ulaştı. Bu sakatlığı bulunan oyuncular ise devamlı 11 oynaması gereken kadroyu dolduran oyuncular. Fiziksel promblemlerimiz devreye kadar devam edecek olarak öngörüyoruz. Nazilli maçında takım kaptanımız Musa Nizam ilk yarıdan sonra oyuna devam edemedi, Muhammed Aran’da sakat olunca kulübede hiçbir stoper mevkii oyuncusu kalmadı, orta saha oyuncumuz Fatih Cerlek’i o bölgede oynatmak zorunda kaldık kendisi de başarılı işler çıkardı maç boyunca fakat Fatih’i de kaybettik 2 hafta sahalardan uzak kalacak maalesef ki bu tür durumlarda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz ‘ dedi.

BİZİM EN BÜYÜK DERDİMİZ YUKARIYI YAKALAMAK

Nazilli Maçını geride bırakarak zorlu Bursaspor maçına odaklandıklarını belirten Teknik Direktör Hakan Yılmaz; ‘bir an önce galibiyet serilerine başlayarak üst sıraları yakalamak istiyoruz’ diyerek sözlerine şu şekilde devam etti;

Takım, galibiyeti ve gol sevincini o kadar unutmuş ki gol atıldığında herkes farklı taraflara dağılarak sevindi. Son maçımızla birlikte taraftarlarımızla birlikte bizler de büyük moral bulduk önümüzde zorlu Bursa maçımız var bu maç ile birlikte galibiyet alarak üst sıralara tırmanmak birinci hedefimiz dedi.

SON 3 MAÇTIR TAKIM OLARAK OYNANAN OYUNDAN KEYİF ALIYORUZ

Takımın başarılı Futbolcularından Erdem Seçgin İse somaspor maçından itibaren oynanan oyundan keyif aldıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi;

Soma maçında mağlup olduk fakat soyunma odasına gittiğimizde takım arkadaşlarımızla biz oynuyoruz bunun devamını getirelim dedik ardından Tuzlaspor maçında da 90 dakikayı 1-1’lik skorla bitirdik kendi hatamızdan dolayı uzatmalarda geriye düştük ama yinede oynanan oyun bizler için tatmin ediciydi.

Kısa süre içerisinde fazla maça çıktık çok fazla çalışma fırsatımız olmadı  ama biz buradan taraftara şunun sözünü veriyoruz ki  ‘gün geçtikçe daha iyi bir takım daha iyi bir oyun görecek taraftarlarımız’ dedi .

CÜNEYT ERBİL